Skocz do zawartości

Znikające zaindeksowanie w mapie strony

Ariegi854

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziwna sprawa, od ponad roku korzystam z narzędzi dla webmasterów google, zawsze było wszystko w porządku. Niedawno zmieniałem linki na stronie, zrobiłem przekierowania 301, zmieniłem linki w mapie strony i kilka dni temu się ucieszyłem, bo ostatni link wreszcie się zaindeksował dając komplet 35/35. Dwa dni później (wczoraj) zonk 26/35, myślę, spoko czkawka, zaraz wrócą, dzisiaj 16/35. Inne strony na tym samym IP lecą tak samo. Jedna ma 0 zaindeksowanych więc nawet strona główna poleciała.

Strony w googlu się wyświetlają, nawet ta która ma 16/35 odnotowała rekord kliknięć. Ręcznych działań brak. Nie wiem czy ktoś coś podobnego zauważył? Działy się takie rzeczy w przeszłości? Powinienem się bać?

Jaką metodą sprawdzasz zaindeksowanie?

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności