Skocz do zawartości

Ban na domene

wskizz

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem domene www.pilskie.pl ale tak bardzo zalezalo mi na adresie, ze nawet mi nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic jej kondycje. Jak ja podpialem pod GSC to voila - wuj przemówił:

Czysty spam
Wydaje się, że strony tej witryny używają agresywnych technik spamu, np. automatycznie generowanego bezsensownego tekstu, maskowania bądź ponownie publikowanych treści z innych witryn internetowych, i/lub wielokrotnie bądź w poważny sposób naruszają wskazówki Google dla webmasterów. Więcej informacji.

na darmochach do BL cos tam pokazuje ale.... jak soft free to wynik weak. Moglby ktos rzucic okiem na ta domene  (linki) i podpowiedziec czy wogole jest jakas szansa zeby wyciagnac ja ze spamowego raju.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znajomy kupił identyczne cudo, nawet komunikat ten sam. Wysłane info o zmianie właściciela domeny (whois to potwierdzał) i w ciągu tygodnia domena wróciła do indeksu. Żadnych problemów z pozycjonowaniem (całkiem inna branża niż pierwotny spam) - dziś stabilnie w TOP.

Jak będzie w Twoim przypadku ? Tego nie wie oczywiście nikt.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Każdą domenę da się wyciągnąć.

Podeślij mi namiary na priv, rzucę okiem.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Jeśli mówimy o domenie pilskie.pl to nie powinno być większych problemów w zdjęciu filtru.

Jak wysłałeś wniosek odczekaj trochę.

Zgłaszałeś coś do disavow?

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Spokojnie, Majestic raportuje w indeksie historycznym tak wysoką wartość, większość z backlinków nie istnieje w związku z czym szansa na zdjęcie filtra od ręki jest bardzo duża. Cierpliwie poczekaj na odpowiedź Google. Nie potrwa to miesiąc, przeważnie góra 3-7 dni. Chyba że wcześniej już wysyłałeś wniosek i był negatyw.

Spokojnie, Majestic raportuje w indeksie historycznym tak wysoką wartość, większość z backlinków nie istnieje w związku z czym szansa na zdjęcie filtra od ręki jest bardzo duża. Cierpliwie poczekaj na odpowiedź Google. Nie potrwa to miesiąc, przeważnie góra 3-7 dni. Chyba że wcześniej już wysyłałeś wniosek i był negatyw.

zadnych ruchow. wczoraj tylko podanie ze zdjeciem.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

W takim razie na odpowiedź na pierwszy wniosek nie będziesz długo czekał.

szansa na zdjęcie filtra od ręki jest bardzo duża

Człowieku, potrafisz czytać ze zrozumieniem? Uświadom sobie, że nie każdy, kto ma jakiś problem od razu będzie ci sypał kapustą :)

Miałeś chyba już tu nie pisać? Amnezje masz?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kiedyś, zresztą nie tak dawno miałem podobną sytuację. Nawet nic nie pisałem do googla, wystarczyło dać inną treść na domenie. Z tym że tematyka też się zmieniła. Jak napisałeś poczekaj cierpliwie na odpowiedź, nie ma co od razu panikować.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności