Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji logów portfixa

Czarekplpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zauważyłem w logach 2 trochę dziwne wpisy. chciałbym alby ktoś mi pomógł je zinterpretować.

opendkim[1270]: 250DEFC096: no signing table match for 'unplcn@gmail.com'
opendkim[1270]: 250DEFC096: DKIM verification successful

Czy to jest normalny wpis bo najpierw jest no signig mach a potem successful :-)))

Drugi log który mnie niepokoi:

policyd-spf[13713]: ERROR: ::1//128 in skip_addresses not IP network.  Message: ::1//128. Aborting whitelist processing.
policyd-spf[13713]: None; identity=helo; client-ip=209.85.217.174; helo=mail-lb0-f174.google.com; envelope-from=unplcn@gmail.com; receiver=info@1centdeli.com
policyd-spf[13713]: Pass; identity=mailfrom; client-ip=209.85.217.174; helo=mail-lb0-f174.google.com; envelope-from=unplcn@gmail.com; receiver=info@1centdeli.com

Tutaj jest podobnie najpierw jest ERROR a potem pass??

Z góry dziękuje za pomoc.

---- do kosza ----

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mij post do kosza bo pierwotnie pytalrm o jakie logi chodzi a ta informacja jest zawarta w tytule postu ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności