Skocz do zawartości

Test mocy linków wykonanych przez użytkownika Marches

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

nie róbcie oftopu pzred chwile napsialem, ale wkleję Tobie indywidualnie  

Test zrobię wtedy kiedy będę mieć na to czas, nie mam takiego obowiązku co kol wiek pokazywać, to tylko i wyłącznie moja dobra wola.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@greenparrot

Ten test można już uznać za zakończony, a wynik jest taki że nie można każdej domeny wbić w krótkim czasie na jakieś sensowne frazy. Jeśli MaxPan by mógł tego dokonać to zrobił by to w tydzień i zamknąłby wszystkim mordy, ale to się nie stanie.

nikolaj nie bierz mnie pod włos strategia stara jak świat i nie Ty ją wymyślileś, wiem co mogę a co nie mogę więc Twoje teksty mnie nie obchodzą. W tydzień tego nie zrobisz w miesiąc tak bo to robiłem na tym samym PP. Ale ja nie mam czasu obecnie na udowodnianie Wam takich oczywistych rzeczy. Czym więcej czytam takich postów tym mniej mi chce się takie cos robić.

Koniec oftopu

To po co @MaxPan tak się zapowiadałeś z tym testem? Wiele zapewnień, że pieniądze pójdą na cele charytatywne, a teraz jak ktoś cię zapyta o ten test to nagle oburzenie, że "jak będę miał czas to zrobię" "jak będe miał ochotę to zrobię". Zdecyduj się, albo napisz, że test nie wypalił i nie dasz rady. Proste.

Czym więcej czytam takich postów tym mniej mi chce się takie cos robić.

Trochę wygląda na szukanie usprawiedliwienia.

Zrobiłeś szopkę i tyle. Czy nie lepiej po prostu było zrobić ten test po cichu bez szumu i opublikować wyniki.

Zamiast czekać na wyniki Maxa testu zróbcie sobie swój. Ogólnie dziwię się Maxowi i nie wiem w jakim celu napisał o przeprowadzeniu testu. Chyba tylko dla lansu. ;) Ogólnie wszystkie testy na forum sa dla lansu i łatwo je obalić. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zamiast czekać na wyniki Maxa testu zróbcie sobie swój.

Tylko my się nie zapowiadamy i nie robimy szopki z miesięcznym wyprzedzeniem. Nawiązując do tematu: to tak właśnie powinien wyglądać wątek z testem jak zrobił it_m czyli założenie tematu już po teście z informacjami.

Koledzy, ostatni raz proszę o zakończenie offtopu

A gdzie mamy pisać skoro zamknąłeś swój wątek, a teraz go w sumie nawet nie widzę gdzie jest...

Nuope Twoje podejście do tematu wiozłem do wiadomości. tematy nie zniknęli dalej tam gdzie byli. jak nie masz gdzie pisać możesz napisać mi PW z gorzkim żalem jak to Ty nie otrzymałeś darmowej dawki, wiedzy i sposobu na zarobienia trocha kasy bo o to przecież chodzi Tobie jeśli mi chodziło o "lans". Napisze po raz kolejny zrobię Wam ten test jak tylko obrobię się. Mam trocha pracy w innych tematach które trzeba nadgonić jak zauważyłeś nawet na PIO piszę głownie kiedy wzywają. Bo taka pokazówka z dla Ciebie  Noupe z całym, szacunkiem do Twojej osoby, to ostanie co mnie interesuje obecnie. 

Za chwile usunę wszystkie posty niedotyczące testu Marcina, Kto chce może sobie skopiować do notatnika.

• 4 tygodnie później...

nikolaj nie bierz mnie pod włos strategia stara jak świat i nie Ty ją wymyślileś, wiem co mogę a co nie mogę więc Twoje teksty mnie nie obchodzą. W tydzień tego nie zrobisz w miesiąc tak bo to robiłem na tym samym PP. Ale ja nie mam czasu obecnie na udowodnianie Wam takich oczywistych rzeczy. Czym więcej czytam takich postów tym mniej mi chce się takie cos robić.

Koniec oftopu

Na dwóch forach SEO zrobiłeś zamieszanie odnośnie testów i teraz zamiast topów jest wtopa. Nie chcesz po męsku się przyznać ponieważ jak się domyślam sprzedaż Twojej "wunderwaffe" by się skończyła ;)

Źle to rozegrałeś i pozostał smród. pisząc w stylu, że zrobisz jak obiecałeś ale ci się teraz nie chce budzi uśmiech politowania. Cóż nie każdy wie kiedy zejść z sceny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności