Skocz do zawartości

Damatorka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pomyślałaś, że najzwyczajniej nie masz szans ? I szkoda Twoich zasobów na starcie z ludźmi z wieloletnim doświadczeniem, którzy dodatkowo dysponują autorskim i/lub bardzo drogim oprogramowaniem, bazami danych linków etc. ? 

Heh ja jak pierwszy raz wszedłem na PiO to też pomyślałem że nie mam szans nawet ze średniakami w SEO a jednak bez narzędzi dałem rady ale musiałem poświęcić mnóstwo wolnego czasu na analizę skutek/przyczyna.

Konik dobrze mówi tzn. że lepiej niektóre sprawy oddelegować i zająć się swoim biznesem porządnie niż zabierać się za wszystko i za nic.

Można tak lub komuś zapłacić za naukę :)

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PS. blake said się pobawię w wolnym czasie   Myślałem, że czytanie ze zrozumieniem to bolączka gimbów jest.

Dobrze myślałeś ! Zrozumiałem, ale nie uwierzyłem :D

jednak bez narzędzi dałem rady ale musiałem poświęcić mnóstwo wolnego czasu na analizę skutek/przyczyna.

Tak, ale @Damatorka chciałaby otrzymać gotowe opracowanie/poradnik ... Tak więc ta opcja, też nie pasuje ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@cyber Pytanie jakie się nasuwa czy to jest opłacalne, żeby się uczyć i prowadzić biznes na pół gwizdka? Osoba bez podstaw też nie ma pewności, że trafi na dobrego mentora :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Osoba bez podstaw też nie ma pewności, że trafi na dobrego mentora

Na dobrego nie trafi, bo stawka za podzielenie się aktualną wiedzą, którą można w praktyce spieniężyć musiałaby być zaporowa.

Co najwyżej może liczyć na kompletnie zielonego "mentora" i fakturę ... za dodatkową opłatą :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Konik^Morski, No tutaj Ci przyznaje w 100% procentach rację, że nie trafi na dobrego mentora bo po pierwsze nie będzie miał dla niego czasu, po drugie kwota za tego typu lekcję będzie zaporowa.

Sam bym chciał dobrego mentora a najlepiej z za wschodniej granicy takiego jednego :D

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Ja wiem, ja wiem! Krzywa rączka :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pytanie jakie się nasuwa czy to jest opłacalne, żeby się uczyć i prowadzić biznes na pół gwizdka?

I tego właśnie 95% społeczeństwa nie rozumie że aby coś osiągnąć trzeba się poświęcić jednemu projektowi aby go zrozumieć na 120%. Pomimo że na tym forum przelewa się mnóstwo hejtu to jednak jest dużo wskazówek co i jak robić.

cyber said jednak bez narzędzi dałem rady ale musiałem poświęcić mnóstwo wolnego czasu na analizę skutek/przyczyna. Tak, ale @Damatorka chciałaby otrzymać gotowe opracowanie/poradnik ... Tak więc ta opcja, też nie pasuje

No to może niech zostanie księdzem? dużo łatwiejsza kasa aniżeli SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności