Skocz do zawartości

[Sprzedam] Butelkę z gruszką w środku na nalewkę

kosamet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do odsprzedania kilka stylowych butelek z gruszkami w środku, które można wykorzystać na swój oryginalny alkohol lub pomysłowy prezent.

Butelki robiłem dla siebie i znajomych, ale prawie wszystkie udało mi się utrzymać na drzewach więc mam kilka sztuk na zbyciu. Podobne produkty w sklepach w Austrii z gruszką w środku kosztują 250 zł. Oferuję podobne butelki, które można wykorzystać do wykonania swojego oryginalnego alkoholu lub nalewki. Cena 80 zł z racji, że chcę częściowo zwrócić koszty produkcji.

+ W zestawie oferuję butelkę typu gąsior w stylowym wykonaniu oczywiście z gruszką w środku.

++ Dodatkowo daję korki do zatykania oraz kapturki obkurczające.

+++ Mogę też wykonać naklejkę na butelkę wg wzoru zamawiającego tak aby butelka była jak te w sklepach.

Kupujący jedynie musi zalać odpowiednim alkoholem butelkę. Mogę osobiście zalewać, ale to już do ustalenia, jednak preferuję wykonywanie tych czynności przez osoby kupujące tak aby nabywający miał pewność co będzie kiedyś sam spożywał.

Oferta limitowana tylko kila sztuk więc osoby zainteresowane i zdecydowane nabyciem takich butelek zapraszam do kontaktu najlepiej pisać na maila: kosamet82@wp.pl

gruszka_w_butelce.jpg

grusza_w_butelce.jpg

korki.jpg

p.s. naprawdę warto zalany alkohol np., dobra wódka czy rum sprawia, że po kilku miesiącach gruszka jest cały czas zakonserwowana (jest taka jak pierwszego dnia przy zalewaniu)  ale alkohol nabiera specyficznego aromatu i staje się lekko słodkawy co sprawia, ze taki alkohol wielu osobom smakuje. Dodatkowo można też lekko rozcieńczyć alkohol z sokiem gruszkowym dla obniżenia % a wzmocnienia intensywności nalewki smakiem i zapachem gruszki. Naprawdę warto polecam taki swój oryginalny sposób na niepowtarzalny alkohol. W sklepach tego nie kupicie.

Dane kontaktowe:
kosamet82@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności