Skocz do zawartości

katalogi stron niemieckich

Nie teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Witaj Nie teraz :)

jeśli zamierzasz zaczynać swoją przygodę z katalogami, to wiedz że będzie ciężko... owszem linki są ważne ale pozycjonowanie dzisiaj za pomocą katalogów to prehistoria. Wiem że to dział dla początkujących i miałem wiele podobnych zapytań stąd mój wpis: 

https://seo.jestemkontent.pl/lista-niemieckich-katalogow

tutaj znajdziesz kompletną listę 50 niemieckich katalogów. Dane z Majestic'a zawierają informację o trust- i citation flow. Jeżeli znasz j.niemiecki skoncentruj się na forach typu gutefrege.net, za wartościowe wpisy na temat swojej branży dostaniesz linka, niekoniecznie dofollow ale zwiększysz zdecydowanie ruch na stronie. Acha... można też zauważyć że niektóre niemieckie katalogi są już całkowicie zamknięte dla nowych wpisów... i bardzo dobrze :) Zanim dodasz stronę do katalogów, poczytaj jak inaczej można zdobyć linka. Wpisz w google.de np. W Frage Tool, znajdziesz tam najczęściej zadawane pytania... wpisując powiedzmy Übersetzungen otrzymasz listę pytań nt. tłumaczeń, na które możesz odpowiedzieć umieszczając wpis na swojej stronie...

Dolmatio » agencja tłumaczeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności