Skocz do zawartości

SEO WEEK czyli Maraton SEO Katowice

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann , aa teraz widzę dlaczego Ty taki prounijny :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No Gdak jest bardzo wiarygodnym źródłem :D

Akurat jego bym pominął, pozostałe "kwiatuszki" są kompletnie niewiarygodnymi źródłami

Tak się składa ze w branży są bardziej wiarygodni o Ciebie. Wiesz ludzie nie liczą się z głosami avatarów zwłaszcza jak mają 17 lat :/

Xann , aa teraz widzę dlaczego Ty taki prounijny :D

Bo bo za********e dużo kasy z uni dre to co mam się na nią obrażać ;p

Marketing internetowy dla firm

Tak się składa ze w branży są bardziej wiarygodni o Ciebie. 

No na szczęście Ty się do nich nie zaliczasz ;)

Wiesz ludzie nie liczą się z głosami avatarów zwłaszcza jak mają 17 lat :/

Nie liczą się bo widzą, ze to czysta ściema, zwykły marketing nie poparty żadnymi konkretami. A swoje preferencje do 17-letnich avatarów zachowaj dla siebie ;)

Dodam jedynie na koniec, że Goebbels byłby z Ciebie dumny i zapewne za sianą dezinformację i propagandę dostałbyś od niego zestaw medali o podobnej wartości co certyfikaty z Twoich szkoleń czy szkoleń typu CYC czy CEC, jak kto woli. 

Pomimo wielu lat artykuł z 2009 roku pasuje idealnie do teraźniejszości, z tą różnicą, że ewoluowałeś, robisz nieco mniej błędów i nie podkładasz się już tak często jak kiedyś.

https://www.gniotek.com/co-ma-xann-do-long-taila/

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

ewoluowałeś, robisz nieco mniej błędów i nie podkładasz się już tak często jak kiedyś

wyrobił się w kuluarach :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ewoluowałeś, robisz nieco mniej błędów i nie podkładasz się już tak często jak kiedyś

wyrobił się w kuluarach :P

W tym roku rozstawił nowocześniejsze kuluary i zamalowane są napisy Toi Toi, aby nie reklamować innej firmy.

30_TOI_Cap_01_zoom.jpg

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Bo to specjalne kuluary dla niepełnosprytnych, którzy do nich zaglądają ;)

artykuł z 2009 roku pasuje idealnie do teraźniejszości

Nic dodać, nic ująć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

gdybyś chciał pogadać o konkretnych niekoniecznie o neostadzie

Gdybyś neostrada działać, czy umie się zapraszać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Karawana jedzie, tylko wielbłądy zaczynają zdychać :D

kto samo skończył 16 lat. :)

No to jestem starszy od Ciebie o 3 lata ;) Cieszę się, że poznałeś nowe słowo jakim jest Neostrada, ale zanim będziemy mogli się spotkać to naucz się poprawnie pisać po polsku, a dopiero później przegoń kury z biura to może wpadnę z wizytą.

@jacek k strasznie płytkie jest to co mówisz, no zastanawiam się jaki może mieć wpływ poprawnej pisowni na rozmowę i nic mi nie przechodzi do głowy chyba że jesteś niemową i na kartce będziemy rozmawiać to wyjaśnia tok myślenia, ale z drugiej strony ogranicza mocno Ci komunikację pewnie stąd ta płytka nic nie wisząca w temacie gatka

Psy szczekają, karawana jedzie dalej i tak od kilku lat ... Xann, Tobie się chce jeszcze odpowiadać w ogóle na te posty ? :D

O dobrego hejtera trzeba dbać, gdze ja potem takich podbijaczy tematów znajdę ? ;)

nie wisząca w temacie gatka

No właśnie o to mi chodziło ;) Gatki to możesz mieć na d. ;) A gadka to już zupełnie coś innego. Jeśli w tym temacie wiszą Ci czy nie wiszą gatki to chyba to nie ja mam problem ;)

Postaraj się bardziej ;) I najlepiej zapoznaj się ze znaczeniem słowa "hejter" bo nadużywasz go i jeśli już to właśnie do Ciebie pasuje owe określenie ;) Zresztą podobnie jak komediant.

@Jacek j nie schlebiaj sobie nie jesteś moim hejterem bo takiego bym się wstydził sam, ale dziękuję Ci za pomysł żeby odświeżac informacje o odbytych szkoleniach, od dziś będziemy to robić https://www.facebook.com/xannsem/posts/568202526666471

od dziś będziemy to robić https://www.facebook...568202526666471

Uważaj na krzesła , masz zapas ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności