Skocz do zawartości

Sklep/Program magazynowy z eBay i Amazon

KamilS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukałem w Internecie i jedyne rozwiązania, jakie mi się udało znaleźć to sklepy abonamentowe (opłata miesięczna), jednakże mi zależy na tym, aby można było zainstalować go na swoim serwerze i wprowadzać własne modyfikacje.

Główne cechy, na których mi zależy to integracja z eBay i Amazonem. Dodatkowo moduły kurierskie (to już ma chyba większość sklepów) i eksport pliku z fakturami do programów księgowych.

Sklep będzie miał sporo produktów (docelowo kilka tysięcy).

Co polecacie w takim przypadku?

Polecam Prestashop, można do niego znaleźć wszystkie wymienione moduły. Jeśli chodzi o Allegro i eBay to proponuję konfigurację z https://baselinker.com/, chociaż i tu można znaleźć gotowe moduły instalowane po stronie sklepu.

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności