Skocz do zawartości

Czy dobrze zoptymalizowałem stronę ?

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak widać po moich postach jestem laikiem :) . Trochę wstyd się przyznawać ale chcę pozycjonować na własną rękę moje aliasy jer.pl . Starałem się wasze wszystkie wskazówki dokładnie przeczytać i oto mój "stwór", proszę tylko bez śmiechów bo jeden "spec" mnie wyśmiał jak mu pokazałem pierwszy projekt :) . Co oprócz zoptymalizowania trzeba jeszcze zrobić oprócz katalogowania i żeby google szybko zatwierdziło zmiany ?

PS. proszę o wyrozumiałość. Od przedwczoraj staram się wszystkie wasze nowe posty czytać na tym forum :)

Pozdrawiam

Exe

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Jak na moje nieco zmęczone już ślepia to takie uwagi:

-zbyt mało słów kluczowych w tekście

-strona zbudowana na tabelach... Wakacje są, poświęć trochę czasu na przerobienie tego na divy i style ładuj z zewnętrzego pliku. Poduczyć się możesz np za pośrednictwem strony kurshtml.boo.pl , jej zawartość na pewno Ci wystarczy

Co oprócz zoptymalizowania trzeba jeszcze zrobić oprócz katalogowania i żeby google szybko zatwierdziło zmiany ?

Google sitemap, np przy pomocy programu gsitecrawler

PS. proszę o wyrozumiałość. Od przedwczoraj staram się wszystkie wasze nowe posty czytać na tym forum :)

Godne pochwały :)

BTW to chyba nie ten dział, Strony do oceny od tego są :)

A czy dobrze zaczełem i czy wogóle na coś mogę liczyć ? Np. taka sama strona z aliasami cej.pl jest oparta na tym systemie i jest w czołówce google :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Internet wydaje się już być przesycony darmowymi aliasami, ale jeśli włożysz w promocję odpowiednią ilość pracy, i będziesz dbał o serwis, poszerzając go o nowe, najlepiej unikalne komponenty, to masz na pewno szansę coś osiągnąć. :)

Ptaszki za oknem zaczęły ćwierkać, znaczy trzeba iść spać :)

Ale mi nie chodzi o promocję i ilość userów, tylko o miejsce w google :)

PS. Możesz odpowiedź trochę później :) też mnie te ptaki już lekko irytują, uświadamiają mnie że już nowy dzień :)

Ale mi nie chodzi o promocję i ilość userów, tylko o miejsce w google :)

Pozycja w Google a popularność serwisu i ilość użytkowników są do siebie wprost proporcjonalne.

Co do optymalizacji:

- z Meta usuń znaczniki revisit-after, o czym niejednokrotnie na forum wspominano,

- zadbaj o większą częstotliwość występowania słów kluczowych w treści,

- zadbaj o większa ilość silnych linków do Twojej strony.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ok już dodaje do katalogów 20 dziennie z PR minimum :)

Mam na gg na gg jakiego "speca" który mówi że ma trik jak wciągu 2 dni dodać stronę do google i pozycjonowanie zajmuej mu maksymalnie tydzień żeby trafić w pierwszą 10 lub ostatecznie 20 w google. Czy to możliwe czy to nie możliwe

Mam na gg na gg jakiego "speca" który mówi że ma trik jak wciągu 2 dni dodać stronę do google i pozycjonowanie zajmuej mu maksymalnie tydzień żeby trafić w pierwszą 10 lub ostatecznie 20 w google. Czy to możliwe czy to nie możliwe

Mozliwe to jest ale jesli słowo na, które pozycjonujesz nie jest zbyt popularne : )

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności