Skocz do zawartości

Zdobywanie like i g+ pod artykułem na stronie

bartek69963

Rekomendowane odpowiedzi

Szlafrocka zajmuje się robieniem kasy

:wow:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Da :D

W sumie... dla 95% ludzi 5k miesięcznie to jest gruba kasa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Gość Chechelski
Dużo wejść można też zebrać poprzez rzucenie tego samego artykułu do Sieci w innym formacie, np. pdf. Można to zrobić z poziomu dysku Google. Powinien to byc cały artykuł (a), fragment artykułu (B), albo zestawienie tytułowe © z linkiem do serwisu. W zależności od wybranej kombinacji, na serwisie umieszcza się pokrewne teksty (ad. a) lub cały tekst (ad. b i c). Wielu internetów, w poszukiwaniu merytorycznej wiedzy ogranicza wyszukiwanie do dokumentów o określonym formacie np. filetype:pdf. Aby zwiększyć ilość like i google +, i zarazem nie popsuć sobie pozycji serwisu, nie można duplikować całej treści. W ten sposób można też promować e-booki, czego mogą doświadczyć np. użytkownicy Chomika.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności