Skocz do zawartości

katalog.bajery.pl - moderowany (obecnie 20 tys wpisów)

Bartos

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Wszystkich do dodawania stron do www.katalog.bajery.pl - Katalog jest moderowany (obecnie na akceptacje czeka sie ok. tygodnia). Do tej pory zebralismy juz 20 tys. stron - za co Wam dziękujemy ;)

Katalog - PR5 b. dobrze zaindeksowany przez googla - katalog bajery w googlu

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

zapomnialem dodac, za katalog oprocz bezposrednich linkow SEO - daje duzy rzeczywisty ruch, gdyż dziennie odwiedza go:

- średnia unikalnych wejść na dzień - 1576 - (z m-ca czerwca 06)

- średnia odsłon stron katalogu na dzień - 2889 - (z m-ca czerwca 06)

Katalog ten ma tez pelna kopie na serwerze z innym IP (na innym kontynecie ;) )

no i co dla mnie wazne katalog nie jest na qlwebie B) wiec sie wyroznia na tle tysiecy podobnych katalogow w sieci

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

Przydałoby się pobieranie opisów z META, które można następnie edytować przy zgłoszeniu. Usprawnia to zdecydowanie zgłaszanie stron. Oczywiście to moje osobiste zdanie ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

To że katalog jest na qlwebie nie świadczy o jego wyglądzie. Przerobił bym qlweba tak że byłby identyczny z twoim (nawet lepszy), ale nadal byłby na skrypcie qlweba.

Nie oceniaj katalogu po skrypice na jakim stoi. To tylko lenistwo ludzi którzy stawiają qlweby i nie modyfikują wyglądu.

Co do braków:

- pobieranie opisów z META (jak Martin wspomiał)

- przydałby się mod_rewrite

- możliwość zasugerowania podkategorii

- nie konieczne, ale fajnie jest jak są miniaturki strony

- również dobre byłoby aby każda strona miała podstronę szczegóły czy coś takiego

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

@Stwor - dzieki za pomysly - pomyslimy nad zmianami i pewnie zaczniemy systematycznie modyfikowac/poprawiac katalog

co do modyfikacji qlweba - to nie wiem na ile mozna go zmodyfikowac ale jedno wiem .... ostatnio przegladalem wiele katalogow i po chyba 70 prawie identycznym qlwebie dostawalem mdlosci a po 150 musialem na dwa dni przerwac prace przy przegladaniu/dodawaniu stron bo juz mi bylo niedobrze ;)

@Deal... - zglos strone jeszcze raz z nowym adresem a przy starym jesli jest juz nieaktywny kliknij [zgłoś nieaktywny link]

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

Moje opinie: mod_rewrite - po co skoro i tak jest dobrze indeksowany?

Podstrona ze szczegółami wpisu jak najbardzej. Najlepiej taka, która da linkom odowiedniego powera. Jak coś to pisz na PW a podpowiem jak taką zrobić ;)

Bartos jeśli chesz zobaczyć dobrze zmodyffikowanego qlweba to patrz.

Możesz go modyfikować tyle ile masz wyobraźni i umiejętności ;)

https://www.katalog.stwor.pl

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Bartos jeśli chesz zobaczyć dobrze zmodyffikowanego qlweba to patrz.

Możesz go modyfikować tyle ile masz wyobraźni i umiejętności :)

https://www.katalog.stwor.pl

Alez Panowie (i Panie jak tutaj sa :) )

mnie nie chodzi o to, ze nie mozna zmodyfikowac qlweba .... mnie chodzi o to, ze przytlaczajaca wiekszosc katalogow na qlwebie to standardowa instalacja :)

wg. strony katalogiseo.info jest ponad 720 katalogow na qlwebie (a to pewnie tylko polowa wszystkich instalacji :) ), zdecydowana wiekszosc z nich to standardowa instalacja :(

ale w sumie to nie to bylo glownym watkiem tego tematu :)

pozdrawiam i zapraszam do dodawania stron :)

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności