Skocz do zawartości

Funkcja płatności na tym koncie nie jest wyłączona !

japol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam założony funpage na Facebook do strony internetowej, nie korzystam z prywatnego profilu na FB go nie mam i nie potrzebuję , a chciałbym jedynie zareklamować profil portalu jaki utworzyłem. Kiedy próbuję utworzyć reklamę dostaje niestety takie info:

„Otrzymaliśmy sygnały, że Twoje konto reklamowe wykazywało niedawno nietypową aktywność. Z przyczyn bezpieczeństwa wszystkie publikowane przez Ciebie reklamy zostaną wstrzymane do czasu, gdy potwierdzisz swoje dane konta. Skontaktuj się z zespołem Facebooka „

Tyko gdy kiedy klikam w odnośnik Skontaktuj się z zespołem Facebooka w sprawie pomocy w zakresie blokady konta reklamowego

"Funkcja płatności na tym koncie nie jest wyłączona. Zaloguj się na koncie, które ma wyłączone płatności, abyśmy mogli rozpatrzyć Twoje odwołanie"

Tylko nie ma tam żadnych opcji ustawiania płatności ? o co tu chodzi ? Dlaczego nie mogę utworzyć reklam ? czy to kwesta braku zintegrowania z prywatnym profilem ?

No to sobie sam odpowiem, gdyby ktoś potrzebował to aby dokonywać działań typu reklamowanie/promowanie niestety nie wystarcza sam funpage trzeba ją podpiąć pod profil prywatny i nadać prawa administratora dla siebie w profilu fb strony internetowej. Niestety myślałem, że da się tego uniknąć :kwasny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności