Skocz do zawartości

Jaki program na początek budowy linków

Nivels

Rekomendowane odpowiedzi

Chce mocno wejść w temat pozycjonowania i wiem, że muszę trochę zainwestować w soft. Od jakiego programu zacząć edukacje? 

Myślałem o zakupie GSA Ser + tworzenie blogów za pomocą FCS Networkera.

Czy obecnie taki zestaw ma sens i pozwoli mi powoli piąć się w górę czy iść inną drogą?

Chce mocno wejść w temat pozycjonowania

Nie zaczynaj od zakupów a od nauki podstawowych podstaw.

Na początku, automatyzacja w niczym Ci nie pomoże a wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Z tego co czytalem to wbicie sie w topy bez softu bedzie bardzo trudne.
Zależy w TOPY czego <wyrażenia kluczowego> na "orkiestra podwodna" lub "konni lotnicy" pełen ręcznik da radę :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie musisz posiadać wyżej wymienionych softów, żeby uzyskać topy nawet na najtrudniejsze frazy. Oczywiście softy są pomocne w wielu przypadkach o ile potrafisz z nich rozsądnie korzystać. Nikt nie da Ci własnego przepisu na top. Najlepiej przyjrzyj się stronom, które zajmują top na interesujące Cię słowa kluczowe. Przejrzyj profil linków takich stron (nie wszystkie muszą być widoczne w popularnych narzędziach do sprawdzania linków), ale nie zapominaj również o tym, że bardzo ważne jest to co znajduje się na stronie znajdującej się w top - treść, długość treści, nasycenie słów kluczowych, nagłówki, meta opisy etc.

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Nie musisz posiadać wyżej wymienionych softów, żeby uzyskać topy nawet na najtrudniejsze frazy.
W/w nie ale musi posiadać "INNE" lepsze, bo "nawet na najtrudniejsze frazy." z palca samodzielnie nie zrobi ... :kwasny:

Najlepiej przyjrzyj się stronom, które zajmują top na interesujące Cię słowa kluczowe.
Ta porada robi tak stereotypowa, że aż nudna ... Parafrazując - Jeśli kolega ma ładna dziewczynę, to może się "dowiedzieć " skąd/jak ją poznał, co nie oznacza, że pozna równie atrakcyjną  "dla siebie" :faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Najpierw trzeba mieć strategie, świadomość tego jak linkować, jakimi linkami, w jaki sposób.  Wybranie softu to kwestia drugorzędna i nie taka ważna jak wszystkim wydaje się. Obstawiam, że autor tematu będzie linkować bloga z niby "hackami" do gier. Więc niech kupuje GSA i FCS bo wszyscy z tej branży tak robią, piszą że mają same TOPy.

Sprzedają nawet poradniki na ten temat po parę zł.

I oczywiście osoba początkująca zakoduje sobie templatki....

nie nu skąd, że kolega tank w swoich ogłoszeniach oferuje ich płatne napisanie...

Ja polecam na początek Addera 8 - daje radę!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@MaxPan, Mylisz się MaxPan :) Nie chodzi mi o te dziadowskie stronki z h@ckami. Planuje pozycjonować konkretne strony i utrzymywać je w topach. Cały czas jestem na etapie opracowywania strategii i ciężko bez swoich testów wybrać coś konkretnego, zwłaszcza, że dezinformacji w necie jest sporo. Podejrzewam też, że wielu rzeczy będę musiał nauczyć się w locie dlatego tak cisnę tak na programy.

Wiem, żeby zrobić coś w SEO trzeba zainwestować najpierw niemałe pieniądze. Dlatego liczę panowie na waszą pomoc żeby ten pierwszy zakup był możliwie dla mnie najlepszy, zarobił na siebie i pozwolił na dalsze inwestycje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności