Skocz do zawartości

czy onet odpowiada na raport spam

luman

Rekomendowane odpowiedzi

hm to dziwne ja sie staram i staram i nikt mi nie odpowiedzial

a piszecie oczywiscie na szukaj_abuse???

Generalnie tak na szukaj_abuse@portal.onet.pl

ale mozesz tez na to walnąć jak by co

wyszukiwarka@portal.onet.pl

Mi zawsze odpisują i usuwaja draństwa.

Ale moze za bardzo pisałeś że to strona twego wroga.

Ja zawsze pisze ze znalazłem jakąs dziwną strone a w regulaminie jest napisane że takie dziene to nie może przecie być i czw wyszukiwarka tego automatycznie nie usuwa.

I dostaje że oczywiście usuwa, no to ja wtedy podsyłam w re: jeszcze 10 takich "dziwnych" stron które to "przypadkiem znalazłem" i po zawodach.

Wiem że to okrucieństwo ale jak robota w balona nie mozna zrobic to człowieka zawsze sie da :-).

Pozro

WItam,

Mnie też odpowiadają.

Zawsze pisze na wyszukiwarka@portal.onet.pl

Może czasem nie warto sie rozpisywać i regulamin cytować, bo regulamin jest potrzebny do argumentacji w przypadku, kiedy pacjent taki sie bedzie adminów wyszukiwarki pytał "dlaczego moja bardzo wartościowa strona została usunięta??????????"

Wystarczy podać tylko link do strony i fragment kodu źródłowego, w którym widnieje nieprawidłowość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności