Skocz do zawartości

Będą kary dla stron które proszą o instalację mobilnej apki

duchu0

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.searchenginejournal.com/google-to-penalize-sites-that-prompt-you-to-download-their-app/140216/

https://searchengineland.com/google-app-interstitials-that-hide-signficant-amount-of-content-will-not-rank-well-in-mobile-search-results-229505

Jak dla mnie jest to kompletnie aburdalne podejście, przecież natywna aplikacją będzie o wiele lepiej sprawowała się na telefonie czy tablecie. 

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Podejście biznesowe , klientom pragnącym uzależnić się od nas mówimy nasze stanowcze nie ! :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kurde tak codziennie wychodzą jakieś nowe "ciekawe" informacje odnośnie planów Google. Z dnia na dzień idzie coraz grubszy kaliber :D

Ciekawe kiedy wpadną na pomysł by użytkownicy Androida dostawali dokładniejsze wyniki w wyszukiwarce. 

Apple = mac-world.pl

Kurde tak codziennie wychodzą jakieś nowe "ciekawe" informacje odnośnie planów Google. Z dnia na dzień idzie coraz grubszy kaliber :D

Ciekawe kiedy wpadną na pomysł by użytkownicy Androida dostawali dokładniejsze wyniki w wyszukiwarce. 

Skąd wiesz, że jeszcze na to nie wpadli? :P

Nie wątpię, że wpadli na to, pytanie brzmi kiedy to ogłoszą publicznie lub kiedy to wprowadzą :D

Wiesz w teorii mogą powiedzieć, że różnice wynikają z zróżnicowania zachowania użytkowników. Dlatego wydaje mi się, że jeśli nawet tak jest to tak naprawdę raczej nikt w tym kierunku nie będzie mógł zrobić jakiegoś w miarę rzetelnego testu.

Apple = mac-world.pl

Kolejnym krokiem jest powoli wprowadzana rezygnacja z wyświetlania domeny na Androidzie.

Chcą doprowadzić do tego, że user nie zapamięta nazwy domeny tylko za każdym razem wejdzie na serpy.

Nigdy, żadnego wejścia na strony bez pośrednictwa wyszukiwarki.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności