Skocz do zawartości

google MAPS o co w tym chodzi

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

Unikałem Map jak ognia ale zostałem zmuszony do zaprzyjaźnienia się i może ktoś wie coś więcej o co w tym chodzi;) przeczytałem z 3 poradniki niby od czego pozycja zależy i nijak ma się to do rzeczywistości biorę pod lupę przykłady i puste profile zassane z panoramy czy innych miejsc są przed aktywnymi uzupełnionymi stronami gogle plus, z komentarzami itd... co więcej po 2 profile np. firma XXX i firma XXX sp. zo.o. reszta wszystkie dane jednakowe wyprzedzają strony faktycznie uzupełnione na których coś się dzieje....

No już od dawna testowali nowe mapki aż w końcu się ukazały i faktycznie w 3 wynikach jest na ogół jeden konkretny wynik a reszta czyli dwa to np dane z panoramy firm , bez strony www z gołym adresem domowym. Nie wiadomo od czego zależy teraz pozycja w mapkach i do czego nam opinie skoro jesteśmy gdzie na 20 miejscu a na 1,2,3, firma której nikt nie zna i nikt w sumie nie wie co oferuje bo nie ma nawet strony. Mam nadzieje że to przejściowe i trwają nadal testy bo zawsze byłem na 1,2 miejscu , a teraz na wszystkie frazy poleciałem gdzieś 10-20 miejsce.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności