Skocz do zawartości

Eksport GPR 10 lipca 2006

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to powiedział pierwszy polski hibernauta "ja tu widze niezły burdel"

PR osobiście mnie wali, ale dobrze mieć co pokazać przy wymianie linków.

Szopki jakieś i wogóle nie wiem co to ma być, G coś tam se zmienia na podstronach nie wiadomo po co ani według jakiej logiki, strona główna nie ruszona od pół roku, rozpiździel jak w moich notatkach, jak tu się człowiek ma linkami wymieniać? Liczę na szybkie unormowanie bo nie da się pracować w takich warunkach.

Noclegi

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co się ma dziać? Jest update BL dla wszystkich i jednym spada a drugim rośnie.

Jednak przychylam się do poprzednika. Z BL jest coś nie tak. Obcięte dla starych domen totalnie i w sposób niezrozumiały. Obcięte BL nawet z DMOZ-u i Yahoo ! Coś się nam Google nie popisał.

Widocznie mało linków miałeś... U mnie 11 razy więcej pokazuje dla jednej domeny link: :P

Jedni zasługują, drudzy nie :)

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

PR osobiście mnie wali, ale dobrze mieć co pokazać przy wymianie linków.

(...) jak tu się człowiek ma linkami wymieniać?

Hmm... A moze wlasnie o to chodzi? Zeby nam zycie utrudnic? :) Przeciez wiemy, ze te cyferki i tak sa tylko dla naszej uciechy bo prawdziwe BL i PR zmienia sie caly czas. To google zdecydowal nas troszke podenerwowac :P U mnie skok BL o jakies 1300 (ale powinno byc znaaaacznie wiecej), PR nadal bez zmian a mysle, ze powinien podskoczyc. Nadal takze nie widze aby przekierowanie 301 przenioslo sile na nowe adresy.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Obcięte BL nawet z DMOZ-u i Yahoo ! Coś się nam Google nie popisał.

Rany! Od baaardzo dawna wiadomo, że Google podaje w BL tylko PRÓBKĘ linków! Jakiś tam zmienny procent linków wedle nieznanych nam zasad.

Poczytaj dokładniej te forum zamiast narzekać.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

święte słowa

stało się

ja niestety troche spieprzyłem ale coz pozycja na slowa sie nie zmienia.

Tak jak zostało już to powiedziane PR ładnie łechta ale czy ma jakieś znaczenia tak naprawde i czy wpływa na pozycję stronki w wyszukiwarce.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• teraz powinien nastąpić update dla starych domen, który powinien skorygować różnice, między podstronami z wyższym PR od strony głównej.

Miast bić piane - poczytaj wcześniejsze wypowiedzi... Stare domeny JUZ dostały zmianę PR (przynajmniej te z kwietniowego update).

BL faktycznie wzrosło zdumiewająco. To się ceni.
Takze polecam przeczytanie 3 wypowiedzi wyżej... taki młody a już okulary potrzebne.

Idę na piwo... jak wróce - ma być tu topik na 11 stron.

Stare domeny JUZ dostały zmianę PR (przynajmniej te z kwietniowego update).

Chyba za dużo tego piwa Erbit, wybacz ale tym razem to Ty nie doczytałeś. Kwietniowe to nadal "nowe" strony!

Powtórzymy specjalnie dla Ciebie - tzw. update. dostały strony zerowe (zindeksowane przez Google po lutym tego roku) oraz z kwietniowego eksportu. Przypadków zmian dla innych stron nie zanotowano. Mam od diabła i ciut ciut sytuacji gdzie podstrona ma większy PR (nawet o 3 punkty) od strony "wyższej" - po prostu te podstrony są "nowe" i dostały eksport a te "wyższe" miały swój eksport w lutym.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności