Skocz do zawartości

Eksport GPR 10 lipca 2006

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie lepiej zastosoach case? Kto to robi takie dziwne ify? I pierwszy if ma złe nawiasy. Jak już sprawdzać to dokładnie albo wcale. :)

pozdrawiam

Czepiający się na siłę :)

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ladnie sie Panowie bawicie ale OT wielki sie z tego robi :) (i tak tam sa jeszcze bledy :)). Czy ktos zauwazyl aby mu sie zmienil PR dla domeny, ktora przed kwietniowym update miala juz nadany PR? Czyli dla "starej" domeny jezeli by przyjac zalozenia z wczesniejszych postow w tym topicu.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

ja mam wrażenie, że google u mnie po update PR przydzieliło więcej pkt tym stronom, które mają mniej podstron zaindeksowanych. ale to może tylko takie moje złe odczucia. np jedna domena dostała PR 4 a ma 6 podstron zaindeksowanych, a druga PR 1 a ma 10 000 podstron zaindeksowanych (liczba linków i sposób w jaki pozycjonowałem obie strony był podobny).

A mój sztandarowy serwis z ponad dwuletnią domenką otrzymał PR=0 (o ku...) i zaindeksowanych ma aktualnie jakieś 1/3 linków. Podstrony na razie trzymają dotychczasowe PR (kilka ma 3). Pozycja serwisu w tym głównej strony (tej z aktualnym PR=0 o ku....) w wynikach dla swoich słów kluczowych nadal jest dobra - tu się nic nie zmieniło.

Chciałbym usłyszeć (przeczytać), że mam się nie martwić i zaraz z moim PR wszystko wróci do normy (lalbo lepiej). No to jak spece, hę?

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

A mój sztandarowy serwis z ponad dwuletnią domenką otrzymał PR=0 (o ku...)

Masz prze...ne :rolleyes:

Najbardziej znane serwisy z tą przypadłością to:

link-vault.com i www.link-vault.com (miały po 6!) zjechały do zera w tym updacie, https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...21004&st=15

www.kinderstart.com - stało się to im w marcu, a przed tym dzienne przychody z AdSense mieli liczone w tysiącach $

To jakiś nowy typ bana/filtra - HGW, słyszałem już o kilku innych tego typu wypadkach, nie wierzę w przypadki.

Może podaj adres tej strony?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Moja nowa strona dostala PR4 na 8 podstronach na subdomenach - nigdy czegos takiego jeszcze nie widzialem.

Poniewaz BL bylo jak na lekarstwo, a dopiero zaczynalem pozycjonowac strone wniosek nasuwa sie sam:

czym jest teraz PR ?

Odzwierciedleniem ilosci linkow ? W powyzszym przypadku NIE.

Mam wlasna teorie na ten temat - sprawdza sie od pol roku :rolleyes:.

Peace

Inne ciekawy utraty PR:

https://www.urltrends.com/viewtrend.php?url...2Fwww.skocz.com - bylo 5

https://www.urltrends.com/viewtrend.php?url...talog.servis.pl - 5

https://www.urltrends.com/viewtrend.php?url...talog.elinie.pl - 4

mają powyszej 10000 BL wedlug urltrends (ale żaden w google), ale są w indeksie (co znaczy, że nie wygląda na ban, co najmniej standardowego, ale 2 tylko supplemental).

Któs ma teorie, dlaczego oni mają PR0?

Moja nowa strona dostala PR4 na 8 podstronach na subdomenach - nigdy czegos takiego jeszcze nie widzialem.

Poniewaz BL bylo jak na lekarstwo, a dopiero zaczynalem pozycjonowac strone wniosek nasuwa sie sam:

czym jest teraz PR ?

Peace

Zależy jakie te linki się ma, można mieć 10000 słabych i mieć PR=3 i można mieć 10 mocnych i mieć PR=5 :P

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Któs ma teorie, dlaczego oni mają PR0?

Dzięki za te linki, jest materiał do analizy.

www.skocz.com/katalog utrzymało PR3 - zastanawiające?

elinie i servis wyzerowane po całości, hmm?

A pamiętasz co było na tych katalogach miesiąc temu? Jakieś systemy, dopalacze?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Może podaj adres tej strony?

www.anonsik.pl

Na frazę ogłoszenia towarzyskie nadal (anonsik.pl) jest na 1 stronie, tak jak przez ostatnie kilkanaście miesięcy.

Co do postu dotyczącego link-vault to nigdy nie korzystałem z żadnego systemu wymiany linków ani nie używałem żadnego oprogramowania np. do automatycznego dodawania do katalogów. Wszystko ręcznie, sukcesywnie z użyciam kilku różnych opisów.

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

czym jest teraz PR ?

Peace

Zależy jakie te linki się ma, można mieć 10000 słabych i mieć PR=3 i można mieć 10 mocnych i mieć PR=5 :P

NO wlasnie nie ...

jeden z PR 4 i parenascie z katalogow - ciekawa sprawa , bo podstrony "odziedziczyly" PR4 a strona glowna uzyskala PR 3 ;)

W ogole to jest moj eksperyment - przygotowuje dobrze wypozycjonowany sklep, jak na razie moje teorie sprawdzaja sie w praktyce. Mam nadzieje, ze bede mogl za 2 miesiace przedstawic je Wam z dowodami. Na razie wszystko sie zbiera do koszyczka ;)

Słuchajcie, przecież tu naprawdę nie chodzi o liczbową wartość PR, tylko o siłę linków z danej strony.

Myślę, że G postanowił sobie zakpić z handlujących linkami i dlatego celowo namieszał w tym całym PR.

Czy ktoś z Was, komu spało PR do zera, stwierdził też, że siła linków z tej strony jest żadna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności