Skocz do zawartości

Nie widać mojej strony w google.pl

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym się spytać czemu tak jest... wypozycjonowałem swoja strone na fraze ' tibia tunnel ' lecz gdy wpisuje ja w google.pl  (bez ustawien zadnych specjalnych) to wogole mojej strony nie widac

natomiast gdy zmienie "pokaz strony tylko w jezyku polskim" nagle wyskakuje na 4 pozycji

strona www.tibiatunel.com  ( przez jedno n)

Czemu tak się dzieje? Najlepsze jest to, że j. na stronie to jezyk portugalski...a  google pokazuje ja jako polska strone...

Zrobiłem tak, zobaczymy czy cokolwiek pomoże,choć wątpie, bo mam 3 inne strony w j. angielskim (treść) i nie wiem jakim cudem,ale jak klikam w google pokaż tylko polskie strony to nagle moja strona jest na pozycji 1, a jak jest ogólne google.pl (świat) to wogóle jej nie ma w google...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności