Skocz do zawartości

Linki z artkulów płatnych/sponsorowanych

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co? Twoim zdaniem nawalać linkami dofollow z anchorami EMA? I to jeszcze z artykułów? Naprawdę w nawet najmniejszym stopniu nie zalecałbyś zwracać uwagi na to, aby przynajmniej część linków wyglądała jako tako naturalnie? Oj, użyłam tego słowa, więc pewnie teraz rozmowa zejdzie na temat naturalnych linków :P

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zejdzie na temat naturalnych linków 

Raczej na temat ewentualnego marketingu szemranego dobrze wiemy czego :D

aby przynajmniej część linków wyglądała jako tako naturalnie?

:D Tak, tak linki z tego narzędzia, to linki naturalne..... Marta PiO to nie FB, tu trzeba nieco bardziej postarać się :D

Pokażesz jeden taki "naturalny" link?

Ostatnio (od pół roku) to ja niewiele robię przy komputerze, a już w szczególności nie reklamuję żadnych narzędzi do linków :) Jeśli masz inne zdanie na ten temat, to przynajmniej miej odwagę napisać o tym wprost.

Marta, nazywać płatne linki z WP linkami "naturalnymi" to naprawdę trzeba mieć tupet :D Napisałem doc wprost?

p.s Kiedyś na PiO byl taki Kielski, sprzedawał soft do stawiania zaplecza generowanego, tak on swój soft reklamował jako zalecany przez Google czy jakoś tak( nie pamiętam dokładnie), też jego soft robił "naturalne" linki

Błagam nie opowiadaj o "naturalności" linków które kupujemy bo takie te linki nie są.

Jeśli masz wątpliwości napisz na forum Google tam Tobie odpowiedzą co to takie "naturalny link"

To napisz wprost, o które MOJE narzędzie chodzi? Na WordPressie to ja mam jedynie swojego bloga :)

Mam wrażenie, że ubzdurałeś coś sobie i z uporem maniaka się tego trzymasz.

PS Czy to przypadkiem nie ty próbowałeś mi także wmówić, że gdzieś cię zbanowałam? Bo w tamtym temacie też nie dowiedziałam się, o co chodzi :) Jesteś pewien, że nie mylisz osób? ;>

1.Marta tak mówimy o WordPress :D

2. Niby gdzie Ty miałaś mnie zbanować, na swoje grupie FB? Bo chyba tylko tam byłem w Twoim zasięgu  :D ( nie nie banowałaś mnie na swojej grupie, jak dobrze pamiętam).

3. Czytając to co piszesz nawet teraz

Tak całkowicie za darmo będzie ciężko, bo jednak sporo ciekawych linków można zdobyć z płatnych publikacji. A to właśnie dzięki nim łatwo linkować głęboko, tj. do podstron z wpisami. Przez takie oszczędzanie możesz szybko się zniechęcić, jak nie będziesz widział efektów w postaci zwiększającego się ruchu.

można wywnioskować że polecasz płatne publikacje artykulow ( mylę się?)

na dodatek piszesz

Ja tylko Tobie mówię, że płatny link nie może być "naturalnym" niezależnie od anchora.

"1.Marta tak mówimy o WordPress"

Czyli co? Twierdzisz, że co chwilę reklamuję WordPressa jako swoje narzędzie? ;> Bo się trochę pogubiłam z zarzutem, że niby uprawiam szeptankę swojego narzędzia.

"można wywnioskować że polecasz płatne publikacje artykulow ( mylę się?)"

Też, ale jak to się ma do MOICH narzędzi?

A z mojej nie.

Nie zajmuję się żadnymi narzędziami do publikowania artykułów sponsorowanych - na tym możemy skończyć dyskusję, ale sądząc po dotychczasowych rozmowach, i tak w kolejnych tematach znowu wrócisz do tematu.

ale o co Wam chodzi ? Obje przyznacie że linki naturalne to jest coś w rodzaju jednorożca,

A wszystkie inne linki mogą tylko wyglądać bardziej lub mniej naturalnie (czyli bardziej lub mniej na pierwszy rzut oka podpadać googlowi )

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Kuba jeśli zakładać, że większość filtrów - filtry algorytmiczne to w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia czy link wygląda na naturalny czy nie. Algorytm taki link zlicza jak każdy inny. Płatny link z zasady nie może być naturalnym

• 2 tygodnie później...

Bezpieczne sa chyba tylko anchory z bloggera i innych systemów blogowych dobrze indexowanych przez googlarzy - onetowe i wp blogi. Co do "bezpiecznych" anchorów mozna próbować dawać experymentalnie coś z long tail, zeby tylko sprawdzić. Ja mieszam dofollow i nofollow tak 50 na 50. Na razie google indexuje wszystko. szkoda, ze swojego bloggera traktuje google gorzej niż inne systemy blogowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności