Skocz do zawartości

Najpopularniejszy Skrypt katalogu na zachodzie ?!

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Zatanawiam się jakie skrypty katalogów stron są najbardziej popularne w angielsko języcznej części świata, prosze o wasze wnioski w tej kwesti ?

Czy jest to może PHPLinkDirectory ?

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Wyglada to nieco inaczej niz w polsce. Katalogi sa faktycznie profesjonalnie przygotowane, dajace klientom mozliwosc dosc zaawansowanej edycji wpisu nawet z mozliwoscia sprzedazy uslug, produktow, wpisy w nich sa jednak przewaznie platne tak jak i same katalogi. Dosc ladnie przygotowany i wlasnie z zaawansowanymi funkcjami dla klienta i darmowym wpisem tutaj Jedna jeszcze rzecz ktora rozni katalogi zachodnie to taka ze zrobione sa z mysla o uzytkownikach a nie z mysla o robotach, nie obrazajac tych dobrych katalogow polskich mam na mysli wszelkie qlweby produkowane na sztuki:)

Ale czy jest jakis jeden dominujący skrypt tak jak np. w Polsce Qlweb ??

Mam wrażenie że wspomniany przeze mnie PHPLinkDirectory jest własnie takim domującym skryptem...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

PHPLD - Cieszy się ogromną popularnością - szczególnie wer.3.0.5 - Seo friendly.

Niebawem wyjdzie udoskonalona wer.3.0.6 - więcej na forum projektu.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Jeśli uzbroić Phpld w popularne moduły wykorzystywane na innych platformach otrzymamy całkiem profesjonalny katalog stron.

Testowałem wiele zagranicznych projektów [nie/płatne].

Najlepiej z wszystkich sprawdził się Phpld3.0.5.

Jego instalacja oraz obsługa jest bardzo prosta.

I co najważniejsze - support na bieżąco.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności