Skocz do zawartości

Muzułmanian w taryfie

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Pobożny muzułmanin wsiadł do taksówki i słysząc muzykę w szorstki sposób zwrócił się do taksówkarza:

- wyłącz muzykę, nie mogę jej słuchać , w czasach Proroka jej nie było a szczególnie tej zachodniej która jest muzyką niewiernych !!!

Taksówkarz grzecznie wyłaczył muzykę, po czym zatrzymał auto i otworzył drzwi.

- Co robisz ? - zapytał muzułmanian.

- W czasach Proroka nie było taksówek, więc wyypieeeerdalaj i czekaj na wielbłąda.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

W Londku czy w Paryżewie to takiego taryfiarza pożyteczni idioci spod znaku multikulti by ukrzyżowali ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wsiada katolik na prom i słyszy z głośników riffy Slayera.
Idzie do kapitana i prosi go by wyłączył tą bluźnierczą satanistyczną muzykę, bo nie może się skupić na odmawianiu różańca.
Kapitan wyłączył muzę, zatrzymał prom i grzecznie mówi:
- wysiadaj i czekaj na rozstąpienie wody przez swojego Jezuska

Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe.

i czekaj na rozstąpienie wody przez swojego Jezuska

lepiej było by : "wypad i za********j po po wodzie jak Jesus" , koleś by wypad zrobił i zaczął sie topić, na co kapitan " "po palach durniu po palach !" 

Młody muzułmanin szykujący się do imigracji do Europy po modłach pyta się  sie imama

imamie po czym poznam że Allach mnie kocha

-synu jak Allach cię kocha to bezpiecznie dotrzesz do Niemiec i tam dostaniesz zasiłek godny samego sułtana, do końca zycia pracować za ciebie będa Niemcy, ty będziesz tylko palił Sziszę i ganiał za hurysami

imamie a jak poznam że Allach mi nie sprzyja

-synu, przez pomyłkę trafisz do Polski tu dostaniesz zasiłek za który kupisz 4 paczki Cameli, aby przeżyć będziesz musiał całe życie zap*erdalać, a za latanie za panienkami dostaniesz po mordzie

• 2 tygodnie później...

Młody muzułmanin szykujący się do imigracji do Europy po modłach pyta się  sie imama

imamie po czym poznam że Allach mnie kocha

-synu jak Allach cię kocha to bezpiecznie dotrzesz do Niemiec i tam dostaniesz zasiłek godny samego sułtana, do końca zycia pracować za ciebie będa Niemcy, ty będziesz tylko palił Sziszę i ganiał za hurysami

imamie a jak poznam że Allach mi nie sprzyja

-synu, przez pomyłkę trafisz do Polski tu dostaniesz zasiłek za który kupisz 4 paczki Cameli, aby przeżyć będziesz musiał całe życie zap*erdalać, a za latanie za panienkami dostaniesz po mordzie

niech im allah sprzyja i niech jada do niemiec albo i dalej byle zdala od nas

W Gdańsku jest bardzo dużo Tatarów, z niejakim Selimem Ch. swego czasu niszczyliśmy zapasy gorzały w pewnym klubie gdańskim :D (ciemno było to Allach nie widział) :D

• 2 miesiące temu...

Te dowcipy byłby nawet śmieszne gdyby nie ich ścisły związek z rzeczywistością. Za kilkadziesiąt lat Polska będzie sąsiadować z islamskimi Niemcami. Z resztą Francję i Hiszpanię też to czeka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności