Skocz do zawartości

wymiana linków i anchorów na zapleczu

zimi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prośba o radę.

Zrezygnowałem z kilkunastu fraz i pozycjonuje się na kilkanaście innych/nowych (przez zaplecze)

Pytanie jest następujące:

Podmieniać anchory w linkach w zindeksowanych już stronach czy dodawać nowe strony z właściwymi anchorami?

Czy dla G bardziej atrakcyjna jest świeża treść czy już zindeksowana strona?

Jak myślicie?

Dzięki z góry :heej:

Na różne sposoby to znaczy jakie?

Ja to robię zawsze tak:

Anchor plus link z anchorem w tekście a przed tym daję grafikę opisaną anchorem.

Jeden link na 1000 znaków na jednej stronie , stronę nasycam frazą.

Link daję na początku akapitu a gdzieindziej na końcu albo na końcu strony.

Potem pinguję stronę i linkuję facebookiem i twitterem.

Jakie są inne sposoby?

Na różne sposoby to znaczy jakie?

No co ty, sposobów jest przecież setki, przyklej się do czyjegoś zaplecza (najlepiej konkurencji) i posprawdzaj jak oni linkują. Tylko do mojego się nie przyklejaj, bo będzie ci trudno coś znaleźć.

Tylko do mojego się nie przyklejaj, bo będzie ci trudno coś znaleźć.

Cytat miesiąca :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności