Skocz do zawartości

Program ze statystykami na stronie/forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Czy znacie może jakieś program do statystyk, dzięki któremu mógłbym wykonywać dokładny, z różnym parametrami, comiesięczny raport ze swojej strony/forum ?

Głównie mi chodzi o ilość wejść, kliknięcia w różne bannery itp itd

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

u

• 2 tygodnie później...

Dziękuję za pomoc.

Czy mógłbym jeszcze prosić o podpowiedź co zrobić gdy:

1) mam główną stroną z pytaniem o pełnoletność Tak/Nie

2) po kliknięiu Tak przenosi na forum

Dodać ten sam kod śledzenia na obydwu stronach, czy wygenerować w googleanalytics  dwa osobne kody dla strony głównej www.przyklad.pl i dla drugiej www.forum.przyklad.pl  ?

Z góry dziękuję za pomoc. 

Dzięki. Tak zrobiłem. 

Mam jeszcze dwa problemy na poczatku:

1) W  GTM dodałem tag i regułe. W Analytics widzę to zdażenie ale tylko w NA ŻYWO. Nie można tego jakoś skonfigurować np w Zachowanie->Zdarzenia-> ?  

2) Ustawiłem zdarzenie które zlicza kliknięcia w banner. Wszystko działa, oprócz tego że zlicza mi podwójnie. Jaka moze byc przyczyna? kod z GTM mam wklejony w dwóch miejscach. Pozostałe stare kody z GA wydaje mi sie ze wywaliłem. 

Pozdrawiam

1) W  GTM dodałem tag i regułe. W Analytics widzę to zdażenie ale tylko w NA ŻYWO. Nie można tego jakoś skonfigurować np w Zachowanie->Zdarzenia-> ?

Kompletnie nie rozumiem ;)

Ustawiłem zdarzenie które zlicza kliknięcia w banner. Wszystko działa, oprócz tego że zlicza mi podwójnie. Jaka moze byc przyczyna? kod z GTM mam wklejony w dwóch miejscach.

GTM ma debugowanie, które fajnie działa więc na początek może poszukaj tam czemu tag wywołuje się 2x? Co znaczy, że kod z GTM masz wklejony w dwóch miejscach? GTM wklejasz tylko raz na stronie. Jak będziesz miał problemy to ew. możesz na PM dać link do podglądu z GTM + adres www i można coś sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności