Skocz do zawartości

Turystyka - czy content na pewno potrzebny?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma co porównywać gigantów typu wakacje.pl co mają taki kapitał, że mogą sobie pozwolić na reklamę w TV i sponsoring programów na TVN z zwykłą stroną, nie oszkujmy się linki były, są i będą decydującym czynnikiem rankującym w Google. Chociaż by strona miała po 10k wartościowego zoptymalizowanego contentu na każdej podstronie nie zapewni jej to wysokich pozycji w Google bez linków

Przy odpowiednich parametrach witryny (duży site, optymalizacja linków wewnętrznych, brak duplikacji itp) można śmiało powalczyć z "gigantami" .mając do dyspozycji średni budżet w wysokości 5-8K /mies

proponuje zrobić test wpływ kampanii w TV na ilość przychodzących linków do strony

Takie obserwacje już były robione i wzrost pozycji był zaobserwowany przy małej ilości powstałych przy okazji linków (czynnik marginalny) natomiast była b. duża ilość wejść bezpośrednich "z klawisza" . Wspominał o tych przypadkach Łukasz Żelezny.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale to chyba nie o tym

Nie, tamto dotyczyło czego innego ;) 

Dla wyjaśnienia - brak duplikacji wpływa na ilość zaindeksowanych stron które potem wykorzystywane są w linkowaniu wewnętrznym 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Żaden SWL czy to rotacyjny czy stały nic nie pomoże jak struktura witryny jest do bani czy jest duży % duplikacji wewnętrznej. 

PS

nie wspominaj o SWLach bo zaraz Tomek tu wpadnie i zacznie "szeptankę" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności