Skocz do zawartości

Dark SEO :) czyli jak zdobyć link PR 10 za free

senai

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie pewna kwestia która nie była chyba poruszana (topiku nie znalazłem) na tym forum.

Tzn. jak wygląda sprawa z błędami w skryptach stron wysokorankingowych? Wykorzystujecie je czy nie?

Mnie troche korci przetestowanie dla samej idei ale może ktoś ma już jakieś doświadczenia i się wypowie...

żeby było jaśniej...

odkrywam lukę w skrypcie na stronie np. z PR 10 i wykorzystuję ją np. https://stronka/cgi-bin/costam?https://moja strona.pl - przekierowanie na moja strone

linkuję podwiązany link żeby google to przetrawiło swoim robocikiem i? uzyskuje piękny reffer o dużej mocy...

Czy ktoś się z czymś podobnym spotkał? Nie pytam się czy technicznie to jest możliwe :) tylko o wasze doświadczenia jeżeli takowe były...

prawdę mówiąc mam mały dylemat moralny bo to PR 10 jest na serio :D z drugiej strony z PR 10 (w zasadzie będzie to podstrona więc nie PR10 ale i tak za...biście mocna) to konkurencję można ładnie odstawić

Erbit jakby coś nie pasiło to nie pogniewam się za walnięcie tego ad kosz

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Myślę, że Ci to niewiele pomoże i czas poświęcony na wyszukiwanie oraz moc na linkowanie spowoduje, że nie będzie to opłacalne. Z tego co pamiętam, ktoś już robił tego typu zagrywki i wyniki były bardzo przeciętne.

Dała matka rozum? To kombinuj.

właśnie! to nie wyniki z wyszukiwarki...

dzięki za odpowiedż to daje do myślenia...

odezwę się za 3 miesiące jak zakończę testy i zdam piękną relację czym się to skończyło

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Skuteczność tego byłaby chyba podobna do próby "zaindeksowania" takiej strony (no... chyba raczej nie z Google akurat, tylko innych wyszukiwarek i tym podobnych stronek) i zaliczenia w ten sposób kilku linków do swoich stron z wartościowego serwisu (ale niestety nie z wartościowej strony).

No ciekawe...

Chodzi o to aby umieścic link do swojej strony na stronie ktora ma PR10 ?

Taki jak tu?

https://www.google.com/search?hl=pl&q=forum.optymalizacja.com

Ta strona ma PageRank=0.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności