Skocz do zawartości

Linki z serwisów ogłoszeniowych

ryszardk

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o dodawaniu ogłoszeń promujących np. sklep internetowy albo usługę w serwisach ogłoszeniowych. Po jakimś czasie ogłoszenie i zamieszczony w nim link (jeśli jest taka możliwość) wygasają i zostają usunięte. 

Jak uważacie, czy takie działanie przynosi pożytek, czy też raczej szkodzi? 

Wszystko co za dużo to szkodzi ;) dlatego najważniejsze są proporcje ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Link jak każdy inny może być i pomocny i szkodliwy, Trzeba paczyć jeszcze co to za serwisy bo ostatnio jest taka moda podstawić 200 jednakowych serwisów na domenach "z historia" niby ogłoszeniowych i sprzedawać tam ogłoszenia z linki hurtem...

@up   99% pytających preferuje darmowe rozwiazania, lub 200 portali ogoszeniowych za 29.99 zł, dodanie do dużych portali ogłoszeniowych z ruchem w wersji wyróznionej to może być spory koszt, mija miesiąc za przedłużenie wyróżnienia znowu trzeba płacić, nie wiem czy nie taniej wyjdą adwordsy :)

Dla zobrazowania: promocja sklepu internetowego:

OLX (7 dni 11.99 zł) ( 30 dni 29.99 zł)

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności