Skocz do zawartości

Kto najlepszy?

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Kazur napisał(a):
... hosting z z allegro polecasz...
Który ?
  Kazur napisał(a):
widze ze sie zmieniles
Każdy ma prawo do swego zdania.
  Edyta napisał(a):
I tak samo skończy.
Jasne że skończe jak On - a nawet lepiej - Tobie nic do tego, Ty możesz nadal pozycjonować za 9,99.

To prawda, że na zachodzie płaci się inne pieniądze, ale WIĘKSZOSĆ polkich firm, już nie wspominając o pojedyńczych osobach nie dorsła do obsługi poważnych klientów. To nie tylko gadka szmatka i piękne oczy to umiejętności których polski rynek dopiero się uczy, odpowiadanie na emiale, telefony wykonywanie pracy NA CZAS !. W przypadku porblemów nie odwracanie się od nich, a wychodzenie im na przeciw. Wiele firm kiedy coś zepsuje klientowi próbuje jak najszybciej się z nim pożegnać - tymaczasem porblem trzeba naprawić, ponieść koszty i często ma się klienta który już na ufa na wieki.

Naprawde wiem o czym piszę. Wiem jak trudno zdobyć poważnych klientów, znam magiczną pętlę obłsugujesz "wielkich" dostajesz wielkie zlecenia, nie oblsugujesz pytają się dlaczego :-). Uważam, że sama umiejętności "zrobienia frazy" i zbudowania zaplecza to 33% SEMu pozostałe lementy które prowadzą do zwiększenia zysku z witryny przeciekają między palcami.

Edyta wiesz co ....w tej jednej kwestii Cie popieram... i nie gadaj ze na tym forum tylko kogos popieram lub nie...wszystkich sie czepiasz i robisz z siebie nie wiadomo kogo...zaastanow sie czasami co piszesz.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Edyta napisał(a):

Nie sądzę, żeby takie TEAMy w Polsce istniały a pomysł stałego połączenia sił miał szanse powodzenia

Nie wiem czy w Polsce są rozwinięte juz takie grupy, opierałem się na zagranicznych kolegach.

Rezultaty są owocne i zapewniam, że w Polsce też są firmy które są gotowe odpowiednio zapłacić za konkretna pozycję swojej strony.

TEAM - rządzi się swoimi ustaleniami i prawami, coś ala zarząd firmy :D

Temat godny naświetlenia w polskim wykonaniu.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

mrtn napisał(a):
Naprawde wiem o czym piszę.
Popieram Ciebie w tym co piszesz. Klienta poprostu trzeba umieć obsłużyć.
  Lok napisał(a):
...wszystkich sie czepiasz i robisz z siebie nie wiadomo kogo...
Domains zawsze taki był - nawet zanim ja na forum przyszedłem... taki był, jest i będzie - ja się rozwijam - On nadal stoi w miejscu.

Nareszcie. Od kiedy zauważyłam, że mrtn czyta sobie ten temat czekałam na coś sensownego. I choć ma znaną firmę, kilku poważnych Klientów, renomę na forum i pewne zasoby megalomanii :D to nie zmuszał się do pisania głupot, by wywyższyć siebie i swoja firmę. A o dobrze płacącego klienta w Polsce jest trudno i basta. Tyle.

Lok: w przeciwieństwie do Ciebie czasami się zastanawiam.

Erbit: jeśli nazywasz rozwijaniem się przejście z nabijania postów w Przywitalni na Pogaduszki to rzeczywiście postęp. Gratulacje. Rozwijaj się, rozwijaj... LOL

Z tym ze jest trudno to sie zgodze.Oczywiscie Edyto sa inne metody zarabiania na pozycjonowaniu np. reklamy google o ile takie znasz...ja w przeciwienstwie do Ciebie wiem co pisze i podlizuje sie co niektorym.Zapewniam Cie ze w tym temacie wypowaidaly sie osoby ktore "cos" znacza na tym forum i to nie jest tylko mrtn.Wiec jak w kolejnym poscie znowu chcesz mi dopiac to zamknij sobie przegladarke krzyzykiem.Pozdrawiam

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Edyta napisał(a):
Erbit: jeśli nazywasz rozwijaniem się przejście z nabijania postów w Przywitalni na Pogaduszki to rzeczywiście postęp.
Tak - to też nazywam postępem... przynajmniej "młodzi" czasem coś dobrego ode mnie usłyszą - a co od Ciebie uslyszeli ? Jak to wyżej Lok zauważył "wszystkich sie czepiasz i robisz z siebie nie wiadomo kogo".

Dałem się wciągnąć w mało istotną duspute... "Normalnie cycki opadają"... dość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności