Skocz do zawartości

Jakie narzędzia (SEO) masz i używałeś w ciągu 12 miesięcy?

Ptaq

Narzędzia SEO - jakie używałeś w ostatnich 12 miesiącach  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie narzędzia (SEO) posiadasz i używałeś w ciągu ostatnich 12 miesięcy?

• XRumer
      25
    • Gsa Search Engine Ranker
      44
    • ZennoPoster
      51
    • XNEOLINKS
      35
    • Xseon
      12
    • Scrapebox
      67
    • Netpeak Checker
      19
    • DonLinkage
      19
    • GScraper
      24
    • Market samurai
      24
    • Publiker
      11
    • Captcha Sniper
      28
    • GSA Captcha Breaker
      25
    • SEO-Odkurzacz
      26
    • SeoLight
      10
    • SeoStat Mini
      4
    • SEOAdder
      4
    • SEO SpyGlass
      30
    • Seobohater
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Mioniarki" nie ma żadnej

hehe Mioniarka :D

Mion - wyrażasz zgodę, żebym zamiennie wespół ze spamować - używał Mionować?  :crazy:

Z "Mioniarek" korzystam i zachwalam! :D

A z innej beczki, jest jeszcze takie narzędzie seo, całkiem przydatne swoją drogą - mózg :)

Ciekawe, jaki procent ankietowanych mógłby odznaczyć z czystym sumieniem - że korzysta :D 

ricco-banner.png

Ciekawe, jaki procent ankietowanych mógłby odznaczyć z czystym sumieniem - że korzysta

Ostatnio mam wrażenie że używanie mózgu przechodzi do przeszłości. Szczególnie młode pokolenie myśli że wszystko dostanie na tacy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zaznaczyłem tylko dwa softy, które okazały się najpopularniejsze :) W tym przypadku,a rzadko to się zdarza popularność jest równa jakości.

• 3 miesiące temu...

Mam pytanie co do SEOAddera. Kilka lat temu pobierałam jakąś bezpłatną wersje tego programu, którego w zasadzie nawet nie uruchomiłam. Od tego czasu co kilka miesięcy nękają mnie telefonami z pytaniami, czy jestem zadowolona z ww programu. Wielokrotnie prosiłam o zaprzestanie wydzwaniania do mnie, ale to kompletnie nie skutkuje. Kogoś z Was też nękają?

Wielokrotnie prosiłam o zaprzestanie wydzwaniania do mnie, ale to kompletnie nie skutkuje.

Poszukaj w telefonie opcji - "Blokuj tę osobę" (lub coś w tym stylu - różnie się nazywa).

To bardziej skutkuje niż prośby.

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kilka lat temu pobierałam jakąś bezpłatną wersje tego programu, którego w zasadzie nawet nie uruchomiłam. Od tego czasu co kilka miesięcy nękają mnie telefonami z pytaniami,
I podwałaś nr telefonu... coś mi tu zAgrubymi nićmi szyte

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

może pracuje na rzecz swojej stopki  .... a może jak już widzę same szepty ech  :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

tylko Każdy pisze o takich co głównie szkodzą
Sól kuchenna też jest szkodliwa - nie wiedziałeś o tym ?

może to forum deoptymalizacji
Zmień forum.

przemierzam świat FO wzdłuż i wszerz

po tym stwierdzeniu 

nikt nie napisał ani słowa o programie co by pomógł,

raczej kręcisz się  w kółko ... ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności