Skocz do zawartości

Nowe opcje w google ?

3V Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyliscie nowe (? - albo ja nie widzialem :) ) opcje w google?

Np coś takiego:

Historia wyników wyszukiwania styrozol

BIRD - 2 odwiedzin - 12:49

na samej gorze w serpach

albo pojawiająca sie obok tytułu strony godzina - prawdopodobnie ostatnich moich odwiedzin ???

To coć nowego - czy ja po prostu tego nie widzialem wczesniej :)

skrin: :)

google.jpg

Teraz doszedłem do wniosku że to może efekt stałego "zalogowania" - w górnym prawym rogu widnieje stale mój mail.

Erbit: sądzilem że to mo coś wspólnego z aktualizacją - ale dzięki za przeniesienie.

Nie rozumiem tylko dlaczego do "pogaduszki" a nie "google"

3V Studio - projektowanie stron www

Pomóż bezdomnym zwierzakom - koty - porady, adopcje, leczenie

Tu znajdziesz: meble stylowe w najlepszych cenach.

Teraz doszedłem do wniosku że to może efekt stałego "zalogowania" - w górnym prawym rogu widnieje stale mój mail.

i to jest dobry wniosek.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

to jest dostepne od bardzo dawna - żeby zobaczyć coś takiego musisz być zalogowany na koncie gmail (koncie google) i tam masz więcej szczegółowych danych dotyczących twojego wyszukiwania - co zresztą skutkuje tym że masz spersonalizpwane wyniki wyszukiwania - zresztą zobacz - https://www.google.com/psearch

Warto zauważyć że pozycjonowanie nie ma, lub ma nikły wpływ na pozycję w spersonalizowanych wynikach wyszukiwania. Ja w takich wynikach obserwuję strony które często odwiedzam jak są na miejscu w top5 a w "normalnych wynikach" sa poza top50

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Dzieki za wszystki odpowiedzi! Widze ze temat trafil jednak ostatecznie do działu google :rotfl:

Wpadlem na to ze te "nowe opcje" maja zwiazek z moim zalogowaniem - poniewaz pojawialy sie tylko w maxthonie w firefoxie i operze juz nie ;) Przy ktoryms logowaniu do adsensa albo sitemapa musialem w pospiechu kliknac zeby logowal automatycznie. Nie zauwazylem jednak aby wyniki wyszukiwania byly rozne od wynikow kiedy nie jestem zalogowany - ale jeszcze postaram sie to potestowac... Zeby nie bylo sytuacji ze napisze klientowi ze jest juz w top3 a sie okaze ze to tylko u mnie :blink:

3V Studio - projektowanie stron www

Pomóż bezdomnym zwierzakom - koty - porady, adopcje, leczenie

Tu znajdziesz: meble stylowe w najlepszych cenach.

żebyś się nie zdziwił :) - te wyniki naprawdę są różne - z tym że musisz często odwiedzać te strony. Ale wystarczy się wylogować z konta google i już wyniki są "normalne" - gorzej jeżeli klient też korzysta z konta google :)

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

gorzej jeżeli klient też korzysta z konta google :)

Eeee raczej lepiej :) W koncu najczesciej pewnie wchodzi na swoja strone wiec jak ma konto to jego strona jest wysoko u niego hehe :) Gorzej jak sie kapnie, ze cos jest nie tak... ;]

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Zgadza sie ale chodzi mi o to, ze jezeli klient sprawdza wyniki to zapewne najczesciej wchodzi na swoja strone. A wiec jezeli jest zalogowany to w jego spersonalizowanych wynikach wyszukiwania jego strona jest wyzej niz normalnie. Jezeli tylko nie zauwazy czemu tak jest to podwyzszona pozycje przypisze umiejetnosciom pozycjonera :(

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności