Skocz do zawartości

Poszukuję darmowego narzędzia do sprawdzania pozycji

stania.info

Rekomendowane odpowiedzi

Moje oczekiwania są niewielkie potrzebuję sprawdzać max 15 - 18 fraz w google i potrzebuje jakiegoś darmowego narzędzia.

Do tej pory używałem Google Free Monitor - ale podaje pozycje inne niż w rzeczywistości, używam również dogory.pl ale tam pozycja jest wogole wzięta z doooopy.

Polecicie coś?

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

• 2 miesiące temu...

Radzę postawić monitoring na innej domenie juz bez użycia TM w nazwie, chyba, że czekasz na kontakt z prawnikami Google.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: 
Name or service not known in /home/grabek85/domains/googlepozycja.pl/public_html/pozycja.php on line 68

Warning: file_get_contents(https://beachhotels.pl/validate/google.php?domain=&keywords=&npages=5): 
failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: 
Name or service not known in /home/grabek85/domains/googlepozycja.pl/public_html/pozycja.php on line 68

No to mam piękną liste bramek proxy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności