Skocz do zawartości

Jak zmonetyzować ruch.

arturrajber

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Możesz pomyśleć o programach partnerskich - Cash in Pills, Intymnosc.pl lub NutriProfits. Ewentualnie możesz pomyśleć też o jakichś subskrypcjach SMS - MyLead ma programy +18 (linki do recenzji). 

Wpadłem ostatnio na "różową" sieć reklamową - 

https://pinkpoland.pl/dla-wydawcow

/ ale nie wiem jakie mają wymagania co do wydawców, zawsze możesz zapytać.

• 3 miesiące temu...

Mobilny ruch z adultu, nieźle się konwertuje : firstmobilecash.com 

Całkiem nieźle konwertują ruch z PL, na stronie głównej chwalą się że są "masters of conversion in Poland" ;)

exoclick, adxpansion,ero-advertising,plugrush,juicyads,nastydollars,amakings  to chyba najpopularniejsze sieci reklamowe wśród moich (adult) klientów i ich stron (pare tysięcy tego będzie).

Dla exoclick, adxpansion,ero-advertising robiłem specjalne integracje pod ich reklamy in-video, zresztą mój software łatwo u nich znaleźć jako jeden z polecanych.

Generalnie trzeba mieć naprawdę dobry traffic, żeby coś sensownego uzbierać, najlepiej sieć stron, np. 10, bo więcej ciężko ogaranąć samemu. No i generalnie na rynek zachodni, bo w Polandii to jakieś śmieszne grosze chodzą.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ja mam inne pytanie - jak to jest z pozycjonowaniem takiej strony, na której trzeba potwierdzić na stronie głównej wiek 18 lat. Robot tam zajrzy mimo wszystko? Czy to działa tak jak np. profile na forach które idzie oglądać tylko po zalogowaniu? Czy to tylko kwestia tego, żeby guzik "Wejdź" był dofollow?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności