Skocz do zawartości

Index-links.net - Nowy system indeksacji linków - testy

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy przewidziane jest wprowadzenie pakietów ilościowych jednorazowych albo możliwość kolejkowania tzn. mając pakiet 1000 linków na dzień chciałbym mieć możliwość wrzucenia od razu 10 000 linków i to już z automatu się rozłoży aby każdy kolejny 1000 linków był dodawany następnego dnia przez 10 dni ?

i to już z automatu się rozłoży aby każdy kolejny 1000 linków

:D

Pewnie jeszcze frytki do tego byś chciał? :) Współczesne indeksery nie mają nic wspólnego z automatyzacją - już w którymś temacie to pisałem. Wszystko zależy od ilości przygarniętych imigrantów i tego, czy chce im się ogólnie pracować danego dnia, bo z tym też różnie bywa ;)

To tak jak z linkowaniem ogólnie - 5 linków dziennie i to ręcznie, bo z automatu nie są naturalne!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy komuś jeszcze się przytkało? linki od 14 wiszą w "oczekuję na przetworzenie" - normalnie wg kodeksu imigranci pracują? weekendy wolne?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Ramadan mają panie, ramadan...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności