Skocz do zawartości

Index-links.net - Nowy system indeksacji linków - testy

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wstępnie dla osób znających link (https://index-links.net/panel/) otworzyłem rejestracje oraz po zalogowaniu zakup pakietów. Aktualnie mam problem z mailami, mam nadzieje go rozwiązać w ciągu kilku godzin.

Zapraszam do rejestracji i zakupu pakietów! :)

@up masz też problem z rejestracją:

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/users/dburchardt/public_html/index-links.net/index.php on line 402

E: Jednak zarejestrowało. Mimo wszystko takie błędy wyskakują jak w cytacie po wciśnięciu "Zarejestruj".

profilaktycznie: Drodzy koledzy, jeśli właściciele, osoby z suportu systemów indeksujących będą trollować w tematach konkrecji będziemy zmuszeni banować takie konta.

Wiec od tego momentu, zakazujemy wypowiadać się właścicielom, pracownikom systemów indeksujących w tematach konkurencji. bo nie mamy czasu pilnować każdego. Dziękujemy za zrozumienie. EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności