Skocz do zawartości

Pytanie do doświadczonych

lechoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś tydzień temu zagospodarowałem jedną z moich domen.

Poza tym że dodałem parę wpisów nic więcej nie robiłem.

I dzisiaj moje zdziwienie, kiedy chciałem sprawdzić ile stron się zaindeksowało.

Po wpisaniu: site:taniekredytybankowe.pl moim oczom ukazał się widok który mnie zaniepokoił.

Co się stało że wyświetlają się wyniki z tymi chińskimi krzaczkami?

Czy mam podstawy do niepokoju? Czy efekt ten będzie miał negatywny skutek dla dla mojej strony w google?

Witam.

Wczoraj sobie wymyśliłem, że będę pozycjonował niebieskie tabletki a w weekendy kasyna.

Zauważyłem jednak, że nie potrafię podpiąć domeny do hostingu, nie wiem też gdzie ją kupić.

Sądzicie, że mam podstwy do niepokoju ? 

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Witam.

Wczoraj sobie wymyśliłem, że będę pozycjonował niebieskie tabletki a w weekendy kasyna.

Zauważyłem jednak, że nie potrafię podpiąć domeny do hostingu, nie wiem też gdzie ją kupić.

Sądzicie, że mam podstwy do niepokoju ? 

Ironizujesz.... ludzie bez doświadczenia, zaplecza, odpowiedniego wykształcenia zostają politykami, czasem nawet premierem czy prezydentem, a w najgorszym razie ministrem lub chociaż posłem i rządzą krajem nie mając o tym pojęcia i (jak to mawiał klasyk) "jest git". Panu Kononowiczowi się nie udało, ale wielu innym a i owszem, za nasze podatki piją, jeżdżą na bani służbowymi autami, czasem pokażą się na wiejskiej nacisną jakiś przycisk (jak trafią i nie zasną na posiedzeniu) i jest super. Dlatego dlaczego nie... Lechoo nie mając pojęcia może być w topie na kredyty bo tak, bo wystąpi akurat błąd w algorytmie, albo przez przypadek jak to opisał kiedyś Blake sołtys stwierdzi, że na podwórko wskakują tylko Ci, co się nie umieją kiwać w ogóle...

Do autora wątku, zacznij czytać, wszystko jedno co, może być piaskownica tego forum, mogą być super instruktażowe SEOblogi, może być playboy. Zacznij czytać :)

Powodzenia w zarabianiu na kredytach.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@M0drzew

Naganne jest cytowanie całego tekstu bądź jego długich fragmentów aby dopisać swoją treść. Aby skrócić treść cytatu używaj [...]. 

a poza tym nie ma niczego w Twojej wypowiedzi, do czego chciałbym się ustosunkować ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Wiecie co? Zwróciłem się o pomoc a zostałem wyśmiany. Zanim napisałem tutaj, myślicie że nie szukałem przyczyny? To prawda że żadnego doświadczenia nie mam w tym temacie, i tak na dobrą sprawę nie wiem gdzie szukać rozwiązania.

Proszę wiec o nie wypowiadanie się w wątku osób ,które nie chcą wypowiedzieć się na jasno zadane pytanie.

Teraz tylko wystarczy zabezpieczyć (w końcu) stronę, wrzucić swla na podstrony i trzepać kasę za punkty :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Człowieku :) Chinole Ci się włamali na serwer, prawdopodobnie przez dziurawe wtyczki albo jakieś pirackie skórki/pluginy. Jestem pewien, że sam sobie z tym nie poradzisz w żaden sposób, więc jedyna szybka opcja w tym wypadku to postawienie czystego wp na nowym serwerze, skopiowanie tych tekstów co masz na tym blogu i przepięcie domeny. Bo prawdopodobnie to i tak stoi na jakimś sharedzie za 7 pln miesięcznie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności