Skocz do zawartości

Pingwin w czasie rzeczywistym nawet jeszcze w tym roku

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie dziś spadki 2-6 pozycji na wszystkich pozycjonowanych stronach (5) w google.de

Na razie nie linkuję zapleczem i czekam. Dodaję sporo linków na FB i Twitterze.

Wszystko jedno czy real czy nie ale chyba zaczął grasować. :faja:

No i się zaczyna temat rzeka ! :)

Czas na testy.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wygląda na to że coś kombinują, nawet zagramanicą piszą o tym, że jakiś nowy zwierz szaleje, robocza nazwa to Tedster upamiętniająca administratora https://www.webmasterworld.com 

https://www.seroundtable.com/google-update-chatter-over-past-few-days-20959.html

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• 2 miesiące temu...

swoją drogą byłoby to genialne posunięcie  z punktu widzenia kasy G, tuż przed szytem sezonu wszelkich prezentów, 2 tygodnie to za mało aby wbić kolejną stronkę, więc wszyscy którzy zaliczyli spadki kasiurka w zęby i bieguśkiem po adwordsy :)

Z mojego ostatniego przypadku: strona  podlinkowana 4 XII, 8 XII widoczne spore zmiany pozycji dla strony na linkowane anchory. 

Z mojego ostatniego przypadku: strona  podlinkowana 4 XII, 8 XII widoczne spore zmiany pozycji dla strony na linkowane anchory. 

No wiesz.. frazy też mają konkurencyjność a i ilość i jakość podlinkowania też jest warta ocenie :)

Przez ostatnie 7 dni mozcast spokojny jak tafla jeziora. Zamieszali coś pod koniec listopada. Ja nic nie zauważyłem.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Piszę o czasie reakcji serpów na linkowanie (w nawiązaniu do oczekiwanego czasu rzeczywistego). Nawet jeśli strona na linkowaną frazę nie rusza (np. w przypadku słabego podlinkowania lub dużej konkurencyjności), to nie znaczy że linkowana strona nie zmieniła swojej siły. Mogło to po prostu nie wystarczyć na przeskoczenie sąsiadującej strony.

Niemniej do zmian w czasie rzeczywistym jeszcze daleko :D

To nie pingwin, to armia hindusów tym razem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 miesiąc temu...

Chyba ciśnienie przed wieczorem....

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności