Skocz do zawartości

Sąsiedztwo witryn na serwerze

win3tou

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich
Mam pytanko
Spraw prezentuje się tak:
Na serwerze wirtualnym gdzie utrzymuje stronę firmową znajduje się oprócz mojej domeny jeszcze 2001 innych  domen.
Ostatnio   sprawdzając jakość "moich sąsiadów" natknąłem się na dużą ilość stron bardzo słabych jakościowo.
Strony te należą do jednego właściciela który wykorzystuje je jako swoje zaplecze. Nie wnikam czy taki spam ma w ogóle sens.
 Bardziej interesuje mnie czy takie sąsiedztwo może źle wpłynąć na pozycje mojej strony.

Pozycjonwowanie z semsei.pl . Jak studia w Gdyni to tylko na WSAiB

Dobra już wiem ; d . Jakoś wcześniej dziwnie wpisywałem i nie znajdowało potrzebnych informacji. Pozdrawiam

@win3tou, ale podaj odpowiedź tutaj. Google zaindeksuje kiedyś ten temat i ludzie nie znajdą w nim oczekiwanej odpowiedzi. 

@up google już zaindeksowało ze setkę razy.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności