Skocz do zawartości

Co sądzicie o tej nazwie

Baby

Rekomendowane odpowiedzi

Babyneo kojarzy mi się bardziej z jakimiś produktami dla dzieci, a nie z portalem parentingowym.

Teksty parentingowe to nie tylko teksty dla rodziców, to ogólnie teksty o rodzicielstwie. Zapożyczenie z angielskiego i nie bój się, to nie zastąpi języka polskiego ;) 

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Ale są sklepy komputerowe a nie sklepy microcomp. Tak samo jak fryzjer to fryzjer a nie haircuter.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Poważnie, nikt nie widzi że to szeptanka? ;)

Jak wspomniałem na początku to marka znana za granicą z asortymentu dla dzieci ;)

A z czym wam się kojarzy nazwa SEXDELEJTE ;)

(podstawa marketingu, wzbudzenie zainteresowania, rozpoczęcie dyskusji, zwrócenie uwagi ;)de facto, marna szeptanka :D

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Jasne nagle wziął się pomysł na tego typu temat, bez Google inwigilacja? 

Błagam was, podstawy marketingu opierają się właśnie o taki schemat działania

(Nawet nick  Baby;)

Pod bajbi net działa sklep z asortymentem o jakim wspominałem ;)

No ale to przypadek ot zwykła kolej rzeczy ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W jaki sposób to można udowodnić? :D

"Ja, niżej podpisany, oświadczam..." ;)

blake - a dlaczego copywriting i copywriter a nie pisanie tekstów i piszący teksty? Bo copywriting to trochę szersze pojęcie niż "pisanie tekstów" tak samo jak parenting to trochę szersze pojęcie niż "teksty dla rodziców" :) 

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

skrzynkę piwa

za 300zł

Słyszałem o różnych drogich trunkach, ale o skrzynce piwa za 300 zł jeszcze nie. Oczywiście jeżeli się muslimom nie uda dżihad, bo jak im się uda to za 20 lat w torebce zamiast szminki będziesz dywanik nosiła do klepania modłów 5x dziennie.

Bo copywriting

Bo.. Niemcom się nie udało, Ruskom się nie udało i to pod przymusem a USA za kilkadziesiąt lat zrobi sobie kolonie z europy i to wszystko bez jednego strzału.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Można udowodnić pokazując projekt który tworzymy i wtedy byłoby jasne że nie ma to nic wspolnego z firmą o której pisał Herkules. Ale nie to było naszym celem. Po prostu chcieliśmy się zorientować czy nazwa babyneo nie ma złych skojarzeń.  Niestety przez jakieś domysły herkulesa dyskusja zmieniła tor.

Zakład może być o skrzynkę dobrego piwa lub butelke dobrego whisky ale widze ze Herkules schował głowe w piasek wiec sprawa chyba nieaktualna.

Oceniając subiektywnie, dla mnie nazwa jest niepoważna i faktycznie, jak to ktoś wcześnie wspomniał, kojarzy się z "dziećmi neostrady". Fakt faktem, zapewne grupa docelowa nie będzie kojarzyła portalu z "dziećmi neostrady", bo niewiele miała z tym terminem styczności.

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Teksty parentingowe - o zgrozo! Udziwnienie języka to zmora dzisiejszych czasów...  :kwasny: Jednak słowo komputer i sklep komputerowy to co innego niż rodzic i portal parentingowy. Jan Miodek dostałby zawału.

Babyneo - kojarzy mi się z czymś dla dzieci, nie zaś dla rodziców. I trochę na myśl przyszła mi firma Babyono - czy znów asortyment dla malutkich dzieci i to w dodatku kiepskiej jakości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności