Skocz do zawartości

Jaki hosting, serwer dedykowany

spolprog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję hostingu, serwera dedykowanego pod kilka stron które mają dużą ilość zapytań do bazy ze względu na duży ruch który generują.

Czego konkretnie poszukuję ? Jak najlepszej stabilności serwera, aktualnie korzystam z serwerów ovh.

Dobrego procesora i pamięci ponieważ to najszybciej się kończyło. Administracji lub osoby która by skonfigurowała dla mnie serwer nie wiem czy takie usługi są w cenie dedyka ?

Tak więc proszę o podawanie konkretnych i sprawdzonych usługodawców.

Jeśli lubisz disco polo, wejdź koniecznie na moją stronę - https://www.discoclipy.com/

W temacie wpisałeś hosting, a z opisu widzę, że poszukujesz raczej serwera dedykowanego, tak?

Określ proszę jakie masz obecnie zużycie dysku, ile transferu miesięcznie zużywasz.

Możemy Ci zaoferować serwer dedykowany z jednorazową konfiguracją lub administracją po naszej stronie.

Konfigurację sprzętową dobierzemy pod Twoje zapotrzebowanie.

Niestety nie mogę napisać jakie mam obecnie zużycie dysku oraz ile transferu miesięcznego zużywam ponieważ nie mam dostępu do serwera od strony administracyjnej, do tej pory zajmował się tym ktoś inny współpracowałem z tą osobą parę lat lecz od 2 tygodni nie mam z nim żadnego kontaktu i muszę szukać jakiegoś wyjścia, do tej pory to on administrował serwerami. Nie mogę pozwolić na choćby 1 dniowy przestój stron. Więc jeśli trzeba mogę podesłać statystyki 2 stron które generują największy ruch.

Jeśli lubisz disco polo, wejdź koniecznie na moją stronę - https://www.discoclipy.com/

Zainteresuj się netdc.pl, jestem tam od ponad roku i sobie chwalę, niezawodne serwery, pomoc techniczna 24/7 (sprawdzone), tania opcja VPS z pełną obsługą a dodatkowo wszystko Ci zmigrują w cenie ;)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 2 tygodnie później...

Nie mogę pozwolić na choćby 1 dniowy przestój stron
Dlatego zainteresuj się ofertą swits.pl, bo są na miejscu dostępni 24 H, więc w razie czego:

:zdziwko:

:pisze:

i jesteś ponownie online

:chatownik: 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności