Skocz do zawartości

www.tunnsam.pl

ozzymek

Rekomendowane odpowiedzi

www.tunnsam.pl

z góry dzięki za komentarze, ale mam kilka pytań:

1. czy kodowanie i zapisy sa odpowiednie, żeby google sobie nie robiło krzaczków (ala "oczyszczalnie Ĺ›ciekĂłw") ?

2. czy kod strony jest odpowiedni do dobrego pozycjonowania?

3. czy zabezpieczenia jakie zastosowałem na podstronie 'kontakt' są wystarczające żeby żniwiarki sie tym nie posilały?

4. co jeszcze poradzicie? zależy mi głównie na jak najlepszej pozycji w google.

www.tunnsam.pl

z góry dzięki za komentarze, ale mam kilka pytań:

1. czy kodowanie i zapisy sa odpowiednie, żeby google sobie nie robiło krzaczków (ala "oczyszczalnie Ĺ›ciekĂłw") ?

2. czy kod strony jest odpowiedni do dobrego pozycjonowania?

3. czy zabezpieczenia jakie zastosowałem na podstronie 'kontakt' są wystarczające żeby żniwiarki sie tym nie posilały?

4. co jeszcze poradzicie? zależy mi głównie na jak najlepszej pozycji w google.

ad. 1 - Już sobie przeciez poradziło: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...btnG=Szukaj&lr=

ad. 2 - Kod mozna nieco lepszy zrobić dla pozycjonowania ale o tym to już pewnie koledzy bardziej zaawansowani w pozycjonowaniu Ci napiszą.

od. 3 - wystarczy

ad. 4:

- Cenniki daj nie jako obraz i możliwość ich wydruku jednym klikiem.

- Zrób korektę tekstu, delikatnie go skróć, jest nieco przydługawy momentami.

- Delikatnie odsuń tekst od obreazków - będzie więcej światła i przejżystości

Generalnie klasyczna wizytówka firmy, troszke popracowałbym nad topem - brakuje mi tam czegoś, smaczka jakiegoś. Ogólnie OK.

ad. 1 - Już sobie przeciez poradziło: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...btnG=Szukaj&lr=

kliknij na 'kopia' to się dowiesz, ze strona jaka jest zaindeksowana w google to stara wersja z błędami itp. dlatego zrobiłem nową, bez błędów, z wykorzystaniem divów, cssa i xhtml. Teraz chciałbym właśnie wiedzieć czy jak już google upora sie z nową stroną to czy nie bedzie krzaczków w meta.

ad. 4:

- Cenniki daj nie jako obraz i możliwość ich wydruku jednym klikiem.

- Zrób korektę tekstu, delikatnie go skróć, jest nieco przydługawy momentami.

- Delikatnie odsuń tekst od obreazków - będzie więcej światła i przejżystości

1. cenniki na starej stronie były w obrazie i w doc i zaraz też tak zrobie chyba(przy robieniu nowej strony wydało mi się ze dla niektórych może być kłopotliwe co wybrać, doc czy obrazek :) poza tym nie wszyscy mają zainstalowanego Worda).

2. tekst prawdopodobnie zmieni się i to najbardziej na głównej bo jest on identyczny jak na podstronie 'oczyszczalnie'. pojade dzisiaj albo jutro do firmy i dowiem sie wiecej nt. gwarancji itp.

3. myślę że nie ma takiej potrzeby ale dzięki za sugestie.

PS. a wiecie co jest najzabawniejsze? że na podstronie KONTAKT w Operze jest ten niebieski list po lewej stronie a w IE po prawej :) .

dzięki za sugestie, czekam na następne, cosik ich tu mało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności