Skocz do zawartości

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem zaindeksowanie paczki (tej, której wcześniej sprawdzałem) i ciągle ilość rośnie, teraz jest to ponad 46%.

Wczoraj: 

Zaindeksowanie paczki linków o której pisałem kilka postów wyżej ( https://www.forum.opt...nków/?p=1447058) dziś jest większa i wynosi 43%.

Dwa dni temu:

Przed momentem sprawdziłem zaineksowanie linków jednego z użytkowników systemu (profile forowe, trochę k2)  - linki wrzucone w piątek. Obecnie 40% zaindeksowanych.

PS.Zauważyliście może (mniej więcej od wczoraj), że Google jeszcze częściej blokuje proxy przy sprawdzaniu zaindeksowania? A może mam akurat pecha i trafiają mi się jakieś słabiutkie proxy (mowa o publicznych)?

Edytowane przez okazwłoka

Wczoraj po 5 użyciach komendy site: już wyskoczył obrazek do przepisania, wpisywane normalnie przez przeglądarkę. Koniecznością przy dużych listach jest reanimowanie proxy.

Sprawdziłem jeszcze kilka innych paczek linków (sprawdzałem pierwsze 100 z każdej paczki, bo proxy by brakło), sprawdzanie bez weryfikacji czy strony odpowiadały, czy nie:

- plik nr1 - profile różnej maści - 78%

- plik nr2 - DISCUZ profile - 40%

- plik nr3 - myBB profile - 60%

- plik nr4 - k2 profile - 25%

Zaindeksowanie paczki o której mowa w https://www.forum.optymalizacja.com/topic/217707-indeksowaniei4apl-system-do-indeksowania-linków/?p=1447430jest obecnie na poziomie  48% (czyli jeszcze lekko rośnie ). Paczka wrzucona tydzień temu.

Fajnie jakby ktoś jeszcze napisał jak testy.

profile z zenbloga wrzucone 2.10 (89% postęp procesu) - zaindeksowane ok. 40-45% - sprawdzane dziś scrapeboxem. 

tego samego dnia wrzucałem ok. 5k K2, ale na tę chwilę nie mam czasu sprawdzić ;p 

Edytowane przez pavlo911
  • Like 1

Sprawa pierwsza. Przygotowane zostały dwa pakiety promocyjne:

300000 - 79 zł
600000 - 99 zł
Dostępne są z panelu. Promocja do wyczerpania ustalonego limitu).

Sprawa druga. System będzie sprawdzał zaindeksowanie wprowadzanych linków. Możliwe, że sprawdzanie zaineksowania ruszy jeszcze dzisiaj. Sprawdzanie nie będzie dotyczyło wrzuconych już linków.

Od dzisiaj będzie działał nowy system, powinna być jeszcze większa skuteczność indeksowania.

W tym tygodniu zostanie też wprowadzone sprawdzanie zaindeksowania wprowadzanych linków, będzie to 10% wprowadzonych linków (dla paczek minimum 1000 linków). Dzięki temu użytkownik nie będzie musiał ponosić dodatkowych kosztów na kontrolę indeksowania.

edit. Nowy system już działa.

Edytowane przez okazwłoka