Skocz do zawartości

Polecane monitory do pracy

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 2x monitory LG (nie mają jeszcze 2 lat a co chwilę lądują w serwisie)... postanowiłem je wymienić tzn. stare sprzedaż a kupić coś nowego.

Zatem może coś polecicie?

Budżet tak hmm 800zł na 1szt (potrzebuję 2szt.).

Rozmiar matrycy coś w granicach 21-24" FULLHD

Ostatnio przeglądałem oferty to samsung i dell mają dość fajne oferty.

Możecie coś ciekawego polecić, bezawaryjnego z dobrym odwzorowaniem kolorów?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Dorzuć jeszcze trochę i kup sobie jeden LG 34UM95 - dużo lepiej się pracuje niż na 2 monitorach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja teraz składam całego kompa i przeanalizowałem wszystkie monitory do w okolicach cenowych ok. 600 zł. Nie znajdziesz nic lepszego od SAMSUNGA S24E390HL (na allegro Xkom ma promo i jest za 629 zł) lub ew. AOC i2369Vm. 

Ja się zdecydowałem na tego Samsunga bo wcześniej też miałem Samsunga i nigdy mnie nie zawiódł. Kolory super i wszystko extra. Jedyna wada to taka, że jest tylko jedno wyjście hdmi, brak dvi i nie ma regulowanej podstawki - ale niestety w zakresie cen do 700 zł za 23 - 24 cale żaden monitor tego nie ma.

Miałem też duże wątpliwości czy brać 24 cale, bo do tej pory miałem 20 i było ok. Po przesiadce jednak przyzwyczaiłem się już po 10 min i wcale ekran nie jest taki duży, tym bardziej, że rami są cienkie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 5 miesięcy temu...

Używam i nie mam na co narzekać. Zastanawiam się nad drugim takim samym

Czy jeszcze czymś chciałbyś się z nami podzielić ciekawym?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ogólnie polecam monitory DELL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co do monitora apple to sory ale za takie pieniądze wolałbym coś z serii coloredge z eizo (te tańsze modele).

thunderbolta używam też jako stacji dokujacej do macbooka pro i do takiego zadania sprawdza się wyśmienicie. Poza tym jakość obrazu lepsza niż w dellu 4k za 2,5 klocka;) Kto nie używał ten nie wie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności