Skocz do zawartości

Informacja na temat blackpress.pl

Mike Matuszewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem PiOmaniacy i SEOznawcy!

Potrzebuje informacji na temat blackpress.pl, to znaczy:

1. Czy system jeszcze w ogóle żyje?

2. Czy korzystaliście kiedyś z niego, jak wrażenia?

3. Były jakieś efekty?

4. No i chyba najważniejsze pytanie, czy w ogóle system nadaje się na linkowanie głównych domen, czy można sobie nim co najwyżej zaplecze dopalić?

5. Ktoś gdzieś się spotkał z listą domen grupy? Nie chciałbym "walić" w ciemno, dobrze by było sprawdzić kilka domen ;)

Sama nazwa brzmi złowieszczo, dla celebrytów whitepress dla pomniejszych spammerów blackpress, agrh. Z góry dzięki za trud włożony w odpowiedzi i waszą nieocenioną (jak zwykle) pomoc!

• 2 tygodnie później...

Dzięki za informacje. Temat z linka trochę rozjaśnił sprawę a właściwie utwierdził mnie w mojej (i również Twojej) opinii. W dzisiejszych czasach system zorganizowany w ten sposób to ryzykowna sprawa...chociaż patrząc z innej strony inni spamują na potęgę i strzelają z automatów i żyją...dzięki raz jeszcze :)

• 2 miesiące temu...

Z ciekawości sprawdziłem jak teraz idzie dodawanie. Na początku było nieźle - grubo powyżej 1000. Jeszcze 2,5 roku temu dodawał do 800 precli, potem 400, 200, a w grudniu 2015 do 40. Wygląda na to, że od 2-3 lat baz nie jest uzupełniana, a precle mają tę przypadłość, że wypadają. 

Wniosek - starata czasu i pieniędzy. 

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności