Skocz do zawartości

Nowy Sklep Internetowy

bioplace

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym w obecnych czasach w pozycjonowaniu niewiele da się zrobić dobrze i jednocześnie tanio.

Da się, ale pod warunkiem że wybranych fraz nikt inny nie pozycjonuje.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

nie licząc naszego kolegi kryjącego się pod ksywą tank, ciężko kogoś polecić :) ...

A tak na serio, z nowym sklepem jest sporo zabawy, to nie 4 stronnicowa wizytówka, czy stronka pod PP, gdzie po zajechaniu domeny, robi sie podmiankę na kolejną, sklepy sa specyficzne, a właściciele nerwowi jak się zaliczy filtr. Najlepiej znaleść kogoś kto robi z sukcesem sklepy w pokrewnych branżach i zapytać go o współpracę, bo z łapanki na PW  pewnie zgłosi się kilku szpeni którzy wypozycjonowali serwis opon Wesoła, czy ksero koziawólka, a teraz chcą wejść do wyzszej ligi. Tylko najgorsze że będą uczyć sie na twoim sklepie.

Na szybko postaraj się zrobić jakaś szeptankę, czy ruch na FB wśród ludzi z "branży"

Da się, ale pod warunkiem że wybranych fraz nikt inny nie pozycjonuje.
Ale wtedy trudno rozważać takie działania w kategoriach pozycjonowania, bo samą budową serwisów powinny TOP'ować.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak Panie Darku, racja, napisałem to trochę z ironią. @Arkaszka dał dobry pomysł z szeptanką na początek, na upartego może sam się tym zająć, a szkód nie narobi dla strony jak koniecznie chce tanio.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

A co, byłbyś chętny? :)

Ja zawsze jestem chętny. Gdzie podesłać domeny z frazami do wyceny?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności