Skocz do zawartości

[darmowy] Kurs link buildingu

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na prawie każdym blogu SEO w PL robią dokładnie to samo. Nie kumam jak ktoś może wymagać by darmowe "porady" czy kursy miały w sobie jakiekolwiek wartość dodatnią. A argumentowanie autorów tych wypocin, że to dla początkujących to według mnie jest ich obrażaniem. No ale cóż kliki muszą się zgadzać i fejm podnosić  

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

To samo pisaliśmy na początku tego tematu, ale zostało to odebrane jako hejt. Znakomitą akcję przeprowadza konik morski. Brawa za pomysł :brawa:

Niedawno zapisałem się na jakiś darmowy kurs jednej z gwiazd SEO bloga, przed byłem pełen optymizmu, z opisu wynikało, że dowiem się jak zdobywać topy, jedna lekcja trwała 1,5h, Połowa lekcji to było wmawianie ludziom, że bez linków, a z dobrym contentem zdobędą topy, pokazywał nawet swoją stronę, że dał artykuł i jest w topie, nie wspominał jednej o jednej ważnej rzeczy, że jego witryna jest dość dobrze podlinkowana, więc oczywiste jest, że nowo dodany artykuł będzie wysoko. Druga połowa lekcji to już sprzedaż swojego kursu PRO i tak straciłem 1,5h swojego czasu. Ale w szoku byłem jak ludzie byli zachwyceni przekazywaną wiedzą i wielbili blogera jakby był normalnie jakimś guru i robił najcięższe frazy w Polsce.

Tak więc młodzi adepci sztuki SEO, jakby samym contentem dało się zdobywać topy, to ja bym zlecał mega wypasione artykuły po min. 10 000 znaków i nie wydawał kasy na linkowanie. Oszczędność ogromna, niestety life is brutal, z samym contentem, a bez linków, to na stronę nie wejdzie pies z kulawą nogą.

Umówmy się ten kto ma wiedzę nie sprzedaje jej za darmo, a siedzi cicho i kasę zarabia.

"jakby samym contentem dało się zdobywać topy, to ja bym zlecał mega wypasione artykuły po min. 10 000 znaków i nie wydawał kasy na linkowanie. Oszczędność ogromna, niestety life is brutal, z samym contentem, a bez linków, to na stronę nie wejdzie pies z kulawą nogą"

Mój materiał dotyczy wyłącznie link buildingu, więc informacjami o pobocznych tematach nie musisz się martwić :) Poza tym, akurat w tym kursie zależało mi na skrócie z najważniejszych informacji, więc nie ma mowy o siedzeniu godzinami i zastanawianiu się, kiedy w końcu przejdę do meritum.

Powodzenia z testem! Aż dziwne, że sama na niego nie wpadłam, chociaż mam nadzieję, że Konik się nie obrazi, jeśli podkradnę mu pomysł ;) Co Koniku?

Lexy, znaczy się, że nie testujesz swoich metod? :)

Poplułem monitor :hahaha:

I jak tu nie czytać PIO??????

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Najbardziej wartościowe kursy które miałem przyjemność skończyć to:

Kurs spawacza okrętowego

Kurs spawacza w osłonie argonu

Kurs poddźwigowego

Kurs operatora wózka widłowego

Niestety wymiękłem na kursie barmańskim (pierwszego dnia skończyły się nam materiały) :(

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

pierwszego dnia skończyły się nam materiały

No skąd wykładowca miał wiedzieć, że wcześniej chodziłeś na kursy przygotowawcze.

No skąd?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

A to już po? :D Coś szybko. Teraz oglądajcie fejk maile jak zostaniecie zasypani różnej maści super ofertami :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po każdym z moich kursów był egzamin całonocny, maili nie było wtedy także co najwyżej egzaminator dzwonił do domu z pytaniem czy kursant żyje :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności