Skocz do zawartości

strona już prawie niewidoczna

jurekz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ponad dwa lata temu na stronie nastąpił nagły spadek oglądalności 

od tej pory widoczność strony utrzymuje się na bardzo niskim poziomie i nadal się obniża

czy można byłoby podać przyczynę takiej sytuacji 

jak skutecznie podnieść oglądalność ( jest to witryna sklepu ) do poprzedniego stanu bez stosowania technik black SEO

chętnie podejmiemy współpracę odpłatna w tym zakresie z osobą kompetentną

89huqiry.jpg

Bez urazy ale nie wiem czy na to pytanie znałby odpowiedź nawet wróż Maciej. Co można powiedzieć nie znając nawet adresu strony ? Tylko szklana kula może pomóc.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

...

jak skutecznie podnieść oglądalność ( jest to witryna sklepu ) do poprzedniego stanu bez stosowania technik black SEO...

Co rozumiesz pisząc black SEO?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

black seo:

[...]

kupowanie linków

[...]

:rotfl:

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Twoja strona nie ma wersji mobilnej, zrób optymalizację strony. np. description jest  takie samo w całym sklepie.

BTW

czy kupienie publikacji np. w wyborczej czy onecie z linkiem do sklepu jest taką techniką black ? przecież to jest kupowanie linka.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Strona wygląda jak lepsze zaplecze na te czasy. Tu jest mnóstwo pracy, a zacząć trzeba od samego jej wyglądu, a dopiero potem optymalizacja i pozycjonowanie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

description jest takie samo po ostatniej (sprzed miesiąca) "optymalizacji" strony przez firmę pozycjonerską..

chcę własnie to usunąć i przywrócic poprzednią wersję gdzie każdy produkt ma swój opis

bardzo mi także zależy fachowo wyjaśnić skąd się wziął ten nagły spadek w maju 2013

I tak nagle po dwóch latach od spadku zainteresowało Cię co to się stało? Czy odkupiłeś ten sklep od kogoś i teraz analizujesz staty? Mnie się wydaje, ze konkurencja zaczęła Cię wykańczać. Takich sklepików jest mnóstwo i każda próbuje się wybić. A niestety SEO u Ciebie kuleje, a więc są słabe staty.

Poza tym o jakich to statystyce mówimy 100+, 1000+ 10k+ (niestety nie ma podziałki). Bo inaczej wygląda spadek o 30-50% przy 100 UU, a inaczej przy 10k UU :)

moje zainteresowanie sprawą trwa od początku jednak niewiele w mogliśmy przez ten czas zrobić aby poprawić oglądalność przede wszystkim brak pomysłu a i wszelkie drobne próby nie dawały efektu nawet firmy zewnętrzne niewiele pomogły

spadek w maju 2013 nastąpił o 2/3 w ciągu kilku dni najbardziej później już stopniowo (niestety własnie ze względu na ochronę przed konkurencją dokładnych statystyk nie podam)

ta gwałtowność zmiany oglądalności przeczy według mnie temu, że pojawia się dużo podobnych sklepików (musiałyby się naraz wszystkie pojawić a tak w tym czasie jeszcze nie było)

description jest takie samo po ostatniej (sprzed miesiąca) "optymalizacji" strony przez firmę pozycjonerską..

chcę własnie to usunąć i przywrócic poprzednią wersję gdzie każdy produkt ma swój opis

bardzo mi także zależy fachowo wyjaśnić skąd się wziął ten nagły spadek w maju 2013

Pingwin, zamieszczenie linków w katalogach stron to według Ciebie white seo ? :-)

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

ponad dwa lata temu na stronie nastąpił nagły spadek oglądalności

czy można byłoby podać przyczynę takiej sytuacji

W jakimkolwiek biznesie jest jedna podstawowa zasada: jeśli nie inwestujesz w rozwój to się cofasz.

Zamieść ogłoszenie z stosownym dziale, na pewno ktoś się odezwie.

stanu bez stosowania technik black SEO

Techniki moga być tylko skuteczne lub nie skuteczne. Black SEO to tylko nazwa, nic poza tym.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zaorać i zrobić od nowa, tyle w kwestii podsumowania.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności