Skocz do zawartości

dobry program - to jaki?

przemon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zabieram się do napisania mojej pracy mgr bo 28-08-06 mam termin.

Wiem że będę pisał w c++ program bazo-danowy w topologii klient-serwer (motor baz prawdopodobnie oracle).

Ale kompletnie nie mam pojęcia co pisać za program – nie chce pisać jakiegoś kolejnego programu do fakturowania, czy magazynowego – i tak nie uwzględnię wszystkich aspektów prawnych i finansowych.

Może spotkaliście się (w pracy/szkole) z jakimś ciekawym programem – jeśli tak proszę o odpowiedź.

pozdrawiam

Pomysłu na program dla Ciebie nie mam...

ale pozwole sobie przypomnieć że max 3 linki w syganturce :)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

stworz program z kodami poczty polskiej. tylko nie wiem czy starczy ci na to kasy bo kody malych miejscowosci to tylko telefonicznie mozesz wydobyc dzwoniac do wiekszej poczty w ich okolicach. powiem ci ze te programy co sa teraz to w wiekszosci dane sa wyssane z palca szczegolnie tych mini pipidowek gdzie psy nie powiem czym wode siorbia ;-)

stworz program encyklopedie procesow windowsa wraz z tlumaczeniem za co one odpowiadaja.

stworz gre szachy.

stworz cos na wzor gamespy ale bez reklam.

stworz bota ktory bedzie odpowiadal (bo odpowiedzi sa na forum) automatycznie na wszystkie zadane juz wczesniej pytania na tym forum :)

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności