Skocz do zawartości

Witam ;)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś czas temu Ksy przepowiedział moją nieuniknioną obecność na tym forum, a więc jestem ;) Służę pomocą, doświadczeniem i moim projektem który ma pomagać wszystkim nowym stronom w błyskawicznym zaistnieniu w sieci. Projekt ma pomagać także w codziennej pracy z osiąganiem jak najlepszych wyników w wyszukiwarkach.

Zupełnie "zielony w temacie" z końcem 2000 roku dostałem za zadanie zrobić pierwszą stronę internetową i sprawić żeby można było ją znaleźć w wyszukiwarkach... wciągło mnie do tego stopnia że nie chciałem się niczym innym zajmować ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 1 miesiąc temu...

To miło być ciepło przywitanym, naprawdę nie ma drugiego takiego forum jak to ;)

Ciekawy jestem ilu z Was ma wpisu w Otwartym Katalogu Internetowym? ;) Na ile pomaga Wam w pracy a na ile przeszkadza kiedy Katalog pojawia się wyżej niż pozycjonowana strona ;)

Ten drugi przypadek oczywiście nie był zamierzony ale za to pobudza chęć konkurencji już na moich stronach, mam przynajmniej taką nadzieję ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Ciekawy jestem ilu z Was ma wpisu w Otwartym Katalogu Internetowym? ;) Na ile pomaga Wam w pracy a na ile przeszkadza kiedy Katalog pojawia się wyżej niż pozycjonowana strona ;)  

A ja myslalem ze to obligatoryjne. Skoro jestem na forum to musze dodac link do katalogu ;)

Katalog bardzo sie przydaje, zawsze to kliku gosci wiecej, dodatkowe linki itd. Wazne jest tez to ze nie zostawiasz listow bez odpowiedzi i zawsze starasz sie pomoc uzytkownikom.

Powiem tak - to pierwszy katalog z ludzka twarza.

Na zlecenie litery w zdania składam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności