Skocz do zawartości

GoogleBot byl a w wyszukiwarce strony brak

breja

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem :evil:

Bot byl a strony nie mozna znalesc w wynikach wyszukiwania :roll:

stronka www.jedwabno.com pod haslem "jedwabno" myslalem ze bedzie 1 a tu wcale jej nie widac :twisted:

Co jest nie tak ?

Czy mozliwe ze to wina strony jedwabno.prv.pl ktora jest w wynikach a ktora przekierowywuje na www.jedwabno.com :?:

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Stronka www.jedwabno.com jest zaindexowana przez google (KLIK), a nie ma Cię na wysokich pozycjach, ponieważ m.in. nie masz żadnego zaindexoanego linka...  ;)

Poczekaj troszke.

To nie tak @res. Strona jest zaindeksowana, ale nie było jeszcze update tego rankingu. Przykład:

tutaj - jest to treść ze strony. Zapytanie powino zwrócić www . jedwabno . com , ale nie zwraca.

Co do "poczekaj troszkę", to się zgadzam. ;)

Pozdrawaam.

Co jest nie tak ?

W indexie google przeważa wersja bez www i jeśli zacząłeś linkować do wersji z www a nie usunąłeś linków do tej bez google mogło zareagować wstrzymaniem aktualizacji. Albo skup teraz całą parę na linkowaniu do wersji bez www albo usuń ją z indexu google i zrób miejsce pod wersję z www. Wydaje mi się, że linkowanie na raz pod wersje z www i bez www (jeśli jest tam identyczna treść) może skończyć się niczym innym jak "duplicate content".

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 1 miesiąc temu...
Co jest nie tak ?

W indexie google przeważa wersja bez www i jeśli zacząłeś linkować do wersji z www a nie usunąłeś linków do tej bez google mogło zareagować wstrzymaniem aktualizacji. Albo skup teraz całą parę na linkowaniu do wersji bez www albo usuń ją z indexu google i zrób miejsce pod wersję z www. Wydaje mi się, że linkowanie na raz pod wersje z www i bez www (jeśli jest tam identyczna treść) może skończyć się niczym innym jak "duplicate content".

Chyba mam podobną sytuacje. Na początku reklamowałem adres bez www.

Potem zacząłem reklamować wersję z www i od tamtej pory strona zniknęła z indeksu google.

Męczę się już od miesiąca z wpisaniem do indeksu i bez skutku.

Googlebot odwiedza strone ale jej nie indeksuje.

Mój adres: www.e-praca.net

Jeśli ktoś wie w jaki sposób można zmusić google do ponownego zaindeksowania to bardzo proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności